Gündem
  • 6.5.2015 14:31

Fethullah Gülen şakirtlerine GAZ verdi

Pensilvanya'dea yeni bir vaaz veren Fethullah Gülen, sanki kendisinin cennete gitmesi garantiymiş gibi şakirtlere de cennet müjdesi verdi.
Allahü teala'nın, "Kimin cennete gireceğine ben karar veririm" buyruğunu hiçe sayan Fethullah Gülen, kendisinin ve şakirtlerinin cennette otağ kuracaklarını iddia etti.
Fethulah Gülen şunları söyledi; "Dştan gelen tazyiklerin dava erlerinde metafizik gerilimi artırdı ve onlara ruh dünyaları itibarıyla güç kazandırdı.Tepelerine inen her tazyik balyozunun adeta onlara “Ne diye böyle dar bir alanda duruyorsunuz.Bir yerde bir yasak vaz ettiler; size Türkiye’de takrir-i sükûn; ‘Sesinizi çıkaramazsınız, keseriz sesinizi! Bant vururuz ağzınıza, kolunuzu kanadınızı zincire vururuz!..’ dediler. Bu tazyik pozitif patlamaya sebebiyet verdi. Onlar bir yerde yasak ettiler; mesele bu sene yirmi yerde icra edildi.”  Neticesinde gelecek nesiller arasında yâd-ı cemil olacağınız, Cennet’e otağ kuracağınız, rüyet, rıza ve Rıdvan’a kavuşacağınız musibetleri çok görmemelisiniz. Bu nimetlere mukabil iki ayağımız daima ateşin içerisinde olsa yine de değer. Kaldı ki öyle bir şey de yok. Bizden evvelkilerin çektiklerinin onda birini çekmiyoruz!..” Fakat yedi cihan duysun: Kimseden görmediğimiz olumsuzlukları gördük ama bunları da sinek ısırması gibi kabul edelim. Sinek ısırmaları karşılığında öbür tarafta Allah (celle celaluhu) akrep sokmasından, kobra ısırmasından -bu suretle- bizi koruyacaksa O’na binlerce hamd ü senâ olsun!.”

 

HABERVİTRİNİ ÖZEL
 
 
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:36

İLGİLİ HABERLER