Gündem
  • 17.8.2015 22:00

Fethullah Gülen'den 'YOLDAN ÇIKTIK' itirafı

FETÖ lideri Fetullah Gülen, Herkul.org üzerinden içlerine düştükleri bataklığı ”Bunlar şefkat tokadı veya kulak çekilmesi şeklinde mülahazaya almak lazımdır.” diye açıkladı.

Art arda yedikleri darbeler sonrasında iyice güç kaybeden FETÖ'den içinde bulundukları trajik durumla ilgili bir açıklama geldi. Gittikçe kan kaybeden Paralel İhanet Çetesi'ndeki çöküşü engellemeye çalışan Fetullah Gülen bir yandan içinde bulundukları zor durumu itiraf ederken bir yandan da yandaşlarını kandırmak için umut aşılamaya çalışıyor.

Yoldan saptıklarını itiraf eden Fetullah Gülen, "Son dönemde şahit olduğumuz çekmeler, ızdıraplar, tehcirler, tehditler, tenkiller, ibadeler, mahkûmiyetler, mağduriyetler, mazlumiyetler, mevkufiyetler, mustantakiyetler… Bütün bunlar bizi üzebilir. Bunları da şefkat tokadı veya kulak çekilmesi şeklinde mülahazaya almak lazımdır. Doğru yolda doğru yürüme hususiyetlerini koruyamayabiliriz; hafizanallah, kaymalar yaşayabiliriz. İhtimal ki biz yürüdüğümüz bu yolda yolun âdâbına tam uyamadık; Hazreti Mevlâ da kulağımızdan hafif tuttu ve çekti. "dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:50

İLGİLİ HABERLER