Gündem
  • 28.6.2017 00:16

Fethullah'la fotoğraf çektirenlere şok

Fethullah Gülen haininin güçlü oludğu yıllarda Pensilvanya'ya giden veya götürülenler teker teker hatıra fotoğrafları çektiriyorlardı. İşte çekilen o fotoğraflar bile şantaj meselesi yapılmış. Akşam Yazarı Murat Kelkitoğlu, Fethullah Gülen'in hatıra resimlerinin Kaynak Holding'de bulunduğunu yazdı. Bu resimler birgün kullanılır diye saklanmış.



İŞTE O YAZI

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Başsavcılığı ve polis Kaynak'ın 'karakutusu'nu açmayı başardı.İçerisinde devlete sızan örgüt üyelerinden, maaşa bağlanan imamlara, takım elbise gönderilen militanlardan, Pensilvanya'da ağırlanan isimlerin listesine kadar atılan her adımın kaydı var. Binlerce GB'lik kayıtlardan öyle detaylar çıkıyor ki, şaşırmamak mümkün değil.

Özellikle de FETÖ'nün fotoğraf arşivi oldukça dikkat çekici! 17-25 Aralık'tan önce, sonrasında Pensilvanya'ya giderek terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'le poz veren birçok kişinin görüntüsü 'Bir gün kullanırız' denilerek Kaynak'ta depolanmış. Kimler yok ki? Siyasetçiler, işadamları, gazeteciler, akademisyenler.

Dedim ya "Kaynak" çok. FETÖ'nün o meşhur Abant Platformu adı altında düzenlediği etkinliklere koşarak giden yağcılar da bu albümün içerisinde kendilerine yer bulmuşlar. Yine örgütün sohbet evleri, örgüt üyelerinin maklube toplantılarının fotoğrafları da arşivlenmiş.Savcılık hepsini tek tek inceleyip, kayda geçiriyor. Terör örgütüyle yakın ilişki içindeki isimler yakında kendilerini savcıların karşısında bulmaya başlayacak!

Murat Kelkitlioğlu/Akşam

Güncellenme Tarihi : 28.6.2017 01:52

İLGİLİ HABERLER