Gündem
  • 6.12.2016 00:32

Fethullah şakirtlerine aherit masalı anlattı

Fethullah Gülen'den son mesaj

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, son konuşmasında takipçilerine "öbür dünya" mesajı verdi...

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, son konuşmasında takipçilerine "öbür dünya" mesajı verdi.

"Hak yolda maruz kaldığınız mağduriyetler ebedî saadet vesileniz olacak ve âhirette onları tatlı birer menkıbe şeklinde birbirinize anlatacaksınız!.." diyen Gülen, konuşmasında dikkat çeken sözler sarf etti.

Gülen, "'Şunlar da vardı!' diyeceksiniz ve güleceksiniz. Lağv ve lehv yok fakat neşe ile güleceksiniz. “Allah Allah! Mızrak sapladılar sinemize, iğne batırdılar ayağımıza, balyoz vurdular başımıza; sahur vakti evimizden aldı zulmettiler, zindana koydular hesapsız." ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"‘Şundan dolayı!’ demediler; demediler ki azıcık günahımızı, hatamızı da bilelim, müteselli olalım; bunu bile demediler. Ağzımıza fermuar vurdular, bizi kendimizi ifade etme hak ve imkânlarından mahrum bıraktılar!” diyecek ve birer menkıbe şeklinde anlatacaksınız."

Size balyoz indirenler, sormadan, haksız olarak derdest edenler. İftarınızı zehir edenler. İmsakınızı zehir edenler, zindanlarda Müslümanca yaşamanızı zehir edenler. 'Falan da var mı bu işin içinde?' deyip az irtibatı olana da gadredenler…

O insanların öbür tarafta çektikleri azabı gördüğünüz vakit, burada canavar gibi size saldıran o insanların orada parçalanmalarını, cayır cayır yanmalarını -onda hiç şüpheniz olmasın- gördüğünüz zaman, yüreğiniz 'cızzz' edecek."

Güncellenme Tarihi : 6.12.2016 00:06

İLGİLİ HABERLER