Gündem
  • 18.6.2017 00:02

Fethullahçılardan kadın imam alçaklığı

HABERVİTRİNİ/ ÖZEL FETÖ terör örgütünün skandal kelimesinin bile yanında hafif kalacağı uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. İslam esas ve kaidelerini adeta ayaklar altına alan olay Almanya'nın Berlin kentinde yaşandı. FETÖcülerin kurduğu dinlerarası diyalog platformu bir kiliseyi cami olarak kullanarak başı açık bir kadına ezan okutup hutbe yaptırdı. Her kesimden insanın katıldığı ayinde kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim ayaklar altında görüntülendi.
Fethullahçılar tarafından desteklenen Berlinli kadın hakları savunucusu Seyran Ateş, FETO parasıyla kilisenin bir bölümünü camiye çevirip imamlık yapmaya başladı.
Başı açık bir şekilde erkeklere imamlık yapan Seyran Ateş, Kutsal Kitabımız kuran-ı Kerim'i de ayaklar altına aldı. Arkasında namaz kılan FETO'cular durumdan son derece memnun.
Deutschland Eröffnung liberale Moschee in Berlin (picture-alliance/dpa/M. Gambarini)

Fethullahçılarla birlikte dinlerarası diyaloğ örgütünde yer alan Freiburglu sözde İslam bilimci Abdel-Hakim Ourghi de, bu camiinin “Müslümanların kendilerini yeniden tanımlamaları için bir imkan” olduğunu söyledi.

Türkiye kökenli avukat ve yazar Seyran Ateş, proje için Berlin’in Moabit semtindeki bir Protestan kilisesininin bir bölümünü kiralayıp cami yaptıklarını söyledi.

Deutschland Eröffnung liberale Moschee in Berlin

Güncellenme Tarihi : 18.6.2017 00:40

İLGİLİ HABERLER