Gündem
  • 28.7.2016 09:23

Fethullah'ın 1 dolarlarından Masonlar çıktı

Terörist Fethullah Gülen son video konuşması ve 1 doların özelliği sırrı nedir?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Fethullah Gülen'in Türkiye'deki yapılanmasına yapılan baskınlarda 1 dolarlar ele geçirildi. Ele geçirilen 1 doların sırrı ve özelliği merak edilmeye başlandı. Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit FETÖ'nün virüs gibi yayılmış militanlarından çıkan 1 dolarların sırrını anlattı: 1 doların tam ortasında yeni dünya düzenini simgeleyen piramit var. Masonik öğretilerin simgesi bu banknotta bolca var dedi.

Ter%C3%B6rist+Fethullah+G%C3%BClen+son+video+konu%C5%9Fmas%C4%B1+ve+1+dolar%C4%B1n+%C3%B6zelli%C4%9Fi+s%C4%B1rr%C4%B1+nedir?

 

Terörist başı Fethullah Gülen'in 1 dolarının sırrı gündeme bomba gibi düştü. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapılan operasyonlarda çok sayıda 1 dolar ele geçirildi. Terörist elebaşına bağlı alçakların ev ve ofis aramalarında çıkan “1 dolarlar” akıllara bunun ne anlama geldiği sorusunu getirdi. 1 dolarları Fethullah Gülen’in okuyup üflediği ve paralelci askerlerin arasında bir şifre olduğu ortaya öne sürülmüştü.

FETHULLAH GÜLEN'İN 1 DOLARININ SIRRI

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit, Fetullahçı darbecilerin üzerinden çıkan 1 doların sırrını AKŞAM’a anlattı. Özyiğit’e göre 1 doların üzerinde çok sayıda Masonik simge ve anlamlar mevcut. Özyiğit “1 doların tam ortasında yenidünya düzenini simgeleyen bir piramit var. Bu bitmeyen piramidin bitirilmesi için bir başlangıç anlamına geliyor. Masonik öğretilerin simgeleri 1 dolar üzerinde bol miktarda mevcuttur. Üzerinde 1 dolar taşımak bir nevi darbe sonrasında sende bizdensin anlamını taşıyor. Darbeciler birbirlerini ayırt etmeleri açısından bu detayı kullanmış olabilirler” diye konuştu.

FETHULLAH GÜLEN PARALARI OKUYUP ÜFLEMİŞ

Terörist elebaşına bağlı alçakların ev ve ofis aramalarında çıkan “1 dolarlar” akıllara bunun ne anlama geldiği sorusunu getirdi. 1 dolarları Gülen’in okuyup üflediği ve paralelci askerlerin arasında bir şifre olduğu ortaya öne sürülmüştü. Özyiğit ise, F seri dolarların Fetullah’ın isminin baş harfi gibi görünürken aslında güneş imparatorluğunun bir simgesi olduğu görüşünde.

GİZLENMEK İÇİN İDEAL BİR YOL

Yahudilerin sembolizması olan bir doların aynı zamanda bir iletişim aracı olarak seçildiğini görmekteyiz. 1 dolar herkesin üzerinde olabilir. Dolayısıyla kimsenin bu anlamda niye üzerinde dolar taşıyorsun diyecek hali yok. Onun için kendini gizlemek ve şifrelemek için ideal korunmayı sağlıyor.

Yine 1 dolar! Bakın bu kez nerede bulundu

FETÖ'ye ait öğrenci evlerindeki kitapları toplayarak, imha etmek isteyen 3 kişi, suçüstü yakalandı. A.Y'nin üzerinde 1 dolar bulundu.

Kırşehir'de Fetullah Gülen'e (FETÖ) ait öğrenci evlerindeki kitapları toplayarak, imha etmek isteyen 3 kişi, suçüstü yakalandı. A.Y'nin üzerinde yapılan aramada 1 dolar bulundu.

GÜLEN'E AİT KİTAPLARI TRAKTÖRE YÜKLÜYORLARDI

Kiraladıkları bir traktörün römorkuna, kent merkezindeki Yenice ve Medrese mahallelerinde FETÖ terör örgütüne ait öğrenci evlerinden terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in yazdığı kitapları yükleyen A.Y, M.Y. ve R.M, Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan öğrenci evine geldi.

Buradaki kitapları da poşetlere doldurarak römorka yükleyen şüpheliler, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

1 DOLAR BULUNDU

Emniyetteki ifadelerinde kitapları yakarak imha edeceklerini itiraf ettikleri öğrenilen zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. A.Y'nin üzerinde yapılan aramada 1 dolar bulundu.

Zanlılardan A.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi, M.Y ve R.M, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2016 09:29

İLGİLİ HABERLER