Gündem
  • 25.8.2016 16:04

Fethullah'ın tetikçişi Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti

FETÖ’nün en fanatik tetikçilerinden, Bugün Gazetesi eski yazarı Ergun Babahan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik başarısız suikast girişiminin hemen ardından tehditler savurdu. Babahan’ın itiraf gibi tweetinde “Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç” denildi.

FETÖ'nün en fanatik tetikçilerinden, Bugün Gazetesi eski yazarı Ergun Babahan,CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik başarısız suikast girişiminin hemen ardından tehditler savurdu. Pervasız bir şekilde hem saldırıyı üstlenen, hem de tehditler savuran Babahan 17/25 Aralık darbe girişiminden bu yana Fetullahçı Terör Örgütü'nün en fanatik savunucularının başında geliyordu.

BABAHAN'DAN İTİRAF GİBİ TWEET

Babahan'ın itiraf gibi tweetinde "Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç" denildi. FETÖ'nün tetikçisi Ergun Babahan 15 Temmuz darbesinden kısa süre önce yurtdışına firar etmişti.

BAKAN BOZDAĞ SİYASİ SUİKASTLER KONUSUNDA UYAMIŞTI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 17 Ağustos'ta katıldığı bir televizyon programında OHAL kararnamesiyle yasalaşan denetimli serbetlik, FETÖ'nün hain planları veABD'nin terörist elebaşı Gülen konusundaki tutumuna yönelik çarpıcı tespitler yapmış ve "köşeye sıkışan örgüt siyasi suikastlerde bulunabilir" demişti.

SUİKASTİN ARKASINDA PKK/FETÖ İTTİFAKI MI VAR?

Şimdi soru şu: Bu suikast girişiminin arkasında PKK/FETÖ ittifakı mı var? Haçlılarla bile ittifak yapmaktan çekinmeyen teröristbaşı şimdi de PKK'yı kışkırtarak Türkiye üzerinden yeni oyunlar mı planlıyor?

Güncellenme Tarihi : 25.8.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER