Gündem
  • 22.7.2016 17:42

Fethullah'tan darbecilere sövün emri

Sıkışan paçasını kurtarmaya çalışan Fethullah Gülen hain cemaatine , "Sakın darbecilerin lehinde konuşmayın hatta onlara sürekli olarak sövüp beddua edin" emri verdi. Takiyye ustası Gülen böylelikle özellikle batılılarda darbeye en şiddetli karşı çıkan adam olma çabasında.
Kendi yaptığı darbeyi ısrarla AK Parti'nin üstüne atmaya çalışan Gülen bu taktiğiyle işin içerisinden sıyrılacağına inanıyor.
Gülen emrini ilk yerine getirenlerden birisi Hakan Şükür oldu.
İlk başlarda darbe lehine tweetler atan Hakan Şükür takiye icabı keskin bir U dönüşü yapıp darbecilere sövdü.Fethullahçı olan ve geçtiğimiz günlerde tepkilerin ardınan Twitter hesabını gizleyen Hakan Şükür hesabından çok konuşulacak bir mesaj attı.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında 'paralel yapı'ya yakın olduğu gerekçesiyle sosyal medyada büyük tepki gören Hakan Şükür, Twitter'dan Boğaziçi Köprüsü'nde vatandaşların üzerine ateş açan askerlerin görüntüsünü paylaştı. Şükür, darbeci askerleri hedef alarak "Kendi halkına kurşun sıkanlar ve onların ardında kim varsa şerefsizdir, haindir. İzahı yok cezalandırılmalıdır. Yuh!" ifadelerini kullandı. Şükür, darbe girişimiyle ilgili attığı tweet'ler tepki çekince twitter adresini takipçisi olmayanlara kapatmıştı.

Hakan Şükür de döndü: Kendi halkına kurşun sıkanlar haindir

Güncellenme Tarihi : 22.7.2016 18:07

İLGİLİ HABERLER