Gündem
  • 20.6.2018 22:32

FETÖ'cü kadın gazeteci Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'lileri fena faka bastırdı

FETÖ'cü gazeteci CHP'yi karıştırdı!

CHP’nin FETÖ'cü gazetecisi Ece Sevim Öztürk’ün, hazırladığı bir belgeselde, 'Balyozcu'ları eleştirdiği ve birçok amiral hakkında 'darbe suçlaması' yaptığı ortaya çıktı.

FETÖ'cü gazeteci CHP'yi karıştırdı!

Kendisini CHP’li gazeteci olarak tanıtan ve FETÖ'den gözaltında bulunan Ece Sevim Öztürk’ün hazırladığı belgeselde, Balyoz ve Askeri casusluk davalarında yargılanan askerleri ele alması CHP'yi karıştırdı. Aydınlık’ın haberine göre, hazırlanan belgeselde ortaya atılan iddiaların neredeyse tamamının şu an yurtdışında kaçak olarak bulunan FETÖ’cü askerler tarafından daha önce yazılmış olması ise dikkat çekti.

Ece Sevim Öztürk ile ilgili görsel sonucu

‘FETÖ YARARINA KAMUOYU OLUŞTURMAK’

Kendisini CHP’li ve Atatürkçü gazeteci olarak tanımlayan ve FETÖ'cü olduğu anlaşılan Ece Sevim Öztürk, 26 Mayıs 2018 tarihinde “15 Temmuz - Deniz Kuvvetlerinin En Karanlık Günü” adlı bir belgesel hazırlamış, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı da 5 Haziran’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmuştu. Şikayeti inceleyen savcılık Öztürk’ü 7 Haziran’da gözaltına aldı. Öztürk hakkında verilen şikayet dilekçesinde, belgeselin 15 Temmuz yargılamalarını akamete uğratmak ve FETÖ yararına kamuoyu oluşturmak için yapıldığı belirtildi. Söz konusu belgesel ile hakaret, iftira ve devletin askeri teşkilatını aşağılama suçu işlendiğini vurgulayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dilekçesinde belgeselin, adli yargılamayı malum terör örgütü lehine etkilemek amacı güttüğünü belirtti.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimine ilişkin haberler yapan ve genellikle FETÖ’nün iddialarını öne çıkardığı iddia edilen Öztürk’ün hazırladığı belgeselde birçok amiral hakkında “darbe suçlaması” yapıldı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN FETÖ'CÜYE DESTEK TELEFONU

Ece Sevim Öztürk’ün gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sevim Öztürk’ün ailesine destek telefonu açmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan da Sevim Öztürk’ün gözaltına alınmasını protesto etmişti.

Güncellenme Tarihi : 20.6.2018 22:38

İLGİLİ HABERLER