Gündem
  • 28.6.2017 00:02

FETO'nun bir bileni Hüseyin Gülerce'den çarpıcı bir tespit

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınına bununan gazeteci Hüseyin Gülerce, Fethullahçı tabanının asla dönüş yapmadığını belirterek, "Taban dönmez çünkü akılalmaz bir şelide hipnoz edilmiş bir halleri var" dedi.

15 Temmuz darbe girişimine rağmen FETÖ tabanında akıl almaz bir hipnoz hali var.

Normal insanlar nasıl düşünür? Bu FETÖ'cüler kabul etmiyor ama her şey ayan beyan ortada. Binlerce mahrem imam itirafçı oldu. Emniyet, yargı ve TSK'dakilerden itirafçılar var. Mahkeme salonlarında videolar, fotoğraflar gösteriliyor. ByLock kullananların mesajları günü, saati, metni ile deşifre edildi. 15 Temmuz darbe girişiminin büyük bir gizlilikle, uzun bir hazırlık dönemi sonunda Pensilvanya'daki haininin organizasyonu ile gerçekleştiği besbelli. İnkâr edilemez deliller, belgeler var.

Normal insanlar nasıl düşünür? Tabandakiler herhalde çok pişmandırlar. Neye alet edildiklerini düşünerek, "biz ne yaptık arkadaş?" diyorlardır.

Ne gezer… Asla suçları yok, her şeyi hükümet yaptı.

Tabandaki büyük ekseriyet (yüzde 95-98 civarında) "biz yapmadık, hükümetin senaryosu. Adil Öksüz'ü darbenin karargâhına MİT yerleştirdi, sonra da oradan MİT kaçırdı. Zaten Adil Öksüz 'Hocaefendi'nin yanına MİT tarafından yerleştirilmiş birisiydi. Bu, kontrollü bir darbe girişimiydi, cemaati bitirmek üzere kurgulandı" diyorlar.

Birkaç gün önce Adil Öksüz'ün kaçmasına ilişkin iddianame tamamlandı. 13'ü asker, 14'ü Emniyet personeli, biri de Başbakanlık müşaviri 28 şüpheli hakkındaki iddianamede, Öksüz'ün adliyeye sevk edilmeden önce "FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı" olduğunun anlaşıldığı, ancak istihbaratçı polislerin bunu üstleriyle paylaşmayarak, Öksüz'ün kaçmasına yol açtıkları iddia edildi.
MİT kaçırdıysa, bu 28 kişinin en az yarısının MİT mensubu olması gerekir. Böyle bir delil yok ama bunların FETÖ'cü olduğuna dair delil çok. Ayrıca -öyle bir MİT varsa- A. Öksüz'ü daha en başta öğrencilik yıllarında F. Gülen'in yanına yerleştirdiyse, onun dizi dibinde 5 yıl molla olarak eğitilmesini sağladıysa, "beklenen kurtarıcı" olarak Gülen, bunun nasıl farkına varmamış? (Bir de dikkat ediniz F. Gülen bu A. Öksüz hakkında hiç konuşmuyor…)

Tabandakiler insan aklıyla alay eden yalanlara öylesine sarılıyor ki, bayramlaşmalarda bunlarla karşılaşanların dediği şu: "Asla akıllanmayacaklar…"

Neden akıllanmayacaklar?Çünkü 15 Temmuz ihanetini F. Gülen'in yaptığına inansalar bir boşluğa düşecekler. Bir anda değersizleşecek, dünyaları kararacak.

İkincisi F. Gülen bunlara hala talimat gönderiyor. Umut zehri aşılıyor. "Erdoğan bitti, bitiyor, siz yeniden geliyorsunuz" diyor. Tabandaki Gülenciler buna öylesine inanıyorlar ki, sağda solda konuşmaktan çekinmiyorlar.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2017 01:51

İLGİLİ HABERLER