Gündem
  • 19.6.2017 00:15

FETO'nun kadın imam alçaklığına İsrail desteği

FETÖ'den kadın-erkek birlikte namaz..Ercan Karakoyun FETO'nun Almanya imamı.. Kadın imamın hemen yanında namaza duran sapık alçak..

Birçoğu Almanya'ya kaçan FETÖ'cüler kilisenin tiyatro sahnesini cami yaptı, kadın-erkek karışık namaz kıldı.

Deutschland Eröffnung liberale Moschee in Berlin

FETÖ'nün Almanya sözcülüğünü yapan Ercan Karakoyun'un başkanı olduğu Dinlerarası Diyalog Vakfı, Evanjelik St Johannis Kilisesi'nin tiyatro sahnesini sözde camiye çevirerek, adını 'İbn-i Rüşd-Goethe Camii' koydu.

Deutschland Eröffnung liberale Moschee in Berlin

"MÜSLÜMANLIK YENİDEN TANIMLANCAK"

Burada başörtüsüz kadın imam ve kadın-erkek karışık namaz uygulamalarını başlatan FETÖ'cüler, teröristbaşı Fetullah Gülen'e 'minnettar' olduğunu' söyleyerek, ödül olan Seyran Ateş'i de sözde camiye kadın imam olarak atadı.

FETÖ'den kadın-erkek birlikte namaz

Ateş'in hutbe verdiği camide bir başka kadın ezan okudu. İslamiyeti tahrif eden FETÖ'cüler burada "Müslümanlığın yeniden tanımlanacağı" ifadelerini de kullandı.

KADIN-ERKEK KARIŞIK NAMAZ

Kilisenin tiyatro sahnesinin camiye çevrilmesi fikrinin ortaklarından Cezayir asıllı Alman Abdel Hakim Ourghi ve Yemen asıllı İsviçreli aktivist Elham Manea da 'eş imamlık' yaparak, karışık şekilde saf tutan başı açık kadınlar ile erkeklere sözde namaz kıldırdı.

İSRAİL MEDYASI DA BOŞ DURMADI

Tüm bu yaşananlar karşısında İsrail de yayınlanan Haaretz gazetesi sessiz kalmadı ve haberi "Berlin'in ilk LGBT dostu cami açıldı, İslam'da aşırılıkla mücadele ediyorlar"başlığıyla verdi.

FETÖ'den kadın-erkek birlikte namaz

Güncellenme Tarihi : 19.6.2017 00:39

İLGİLİ HABERLER