Gündem
  • 28.9.2016 01:29

FETO'nun koltuk değiştirmesinin sırrı çözüldü

Gülen neden koltuk değiştiriyor?

FETÖ elebaşı Gülen'in geçmişte en yakınındaki isimlerden biri olan Nurettin Veren katıldığı tv programında önemli açıklamalarda bulundu.

Nurettin Veren'in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

2005'te 'F tipi yapılanmanın kurucularındanım' diyerek ihbarda bulundum. İstanbul'da 7 tane mahkemeye ifade verdim, hepsi takipsizlikle sonuçlandı. MİT mensubu olduğuna inandığım kişilere birçok örgüt üyesinin ismini verdim.

İdam bugün çıkmazsa hiçbir zaman çıkarılamaz

Fetullah Gülen, halkın kurduğu okulları eğitim imparatorluğuna dönüştürdü. FETÖ için bugün idam kararı çıkarılamazsa hiçbir zaman çıkarılamaz.

Bizim zamanımızda ByLock yoktu, toplantılardan önce telefonlar toplatılıyordu.

FETÖ kolejleri birçok terörist yetiştirdi

FETÖ üyelerine sistematik olarak patlayıcı ve terör eğitimleri verildi. Samanyolu ve Yamanlar Koleji birçok Gülenci terörist yetiştirdi.

Fetullah Gülen, 3 kişiyi özel güvenlik şirketleri için görevlendirdi. Bunlar; Ali Çelik, Mustafa Özcan ve Osman Karakuş'tur.

Herkes kendisini bir numara sanıyordu

Gülen örgütünün takitiği kullan-at taktiğidir. Gülen etrafındaki herkese 'sen bir numarasın' diyor. Bu şekilde düşünen yaklaşık 100 kişi vardır. Örgüt içinde herkes kendisini bir numara olarak biliyordu.

Mustafa Özcan bugün FETÖ'nün öldürmek istediği ilk isimdir.

Eşim, Gülen'in talimatıyla beni boşadı

Örgütün içinde olan 6 çocuğumun yakalanması için ihbarda bulundum. Eşim, Fetullah Gülen'in talimatıyla beni boşadı.

1996'da Gülen'in "Askeriyeyi ele geçirin" talimatı nedeniyle kavga ederek onlardan ayrıldım. Gülen o kadar hırslıydı ki, militanlarının evleneceği kişileri belirliyordu.

FETÖ'cü bir Binbaşı bugün görevde

Benim bildiğim FETÖ'cü bir Kurmay Binbaşı bugün görevde. FETÖ'ye mensup isimleri savcılığa ve emniyete 2015'te bildirdim. FETÖ'yle mücadele maalesef çok ağır ilerliyor.

Gülen neden koltuk değiştiriyor?

2006'da Genelkurmay'da 8 saate yakın ifade verdim, kameraya da aldılar. O kaset daha sonra bulunamadı.

Gülen'i ileriye hazırlayan asıl hocası Yaşar Tunagür'dür. Tunagür, Gülen'e memuriyet hakkı vermiştir.

Gülen'in bütün hareketlerinde mesaj vardır. Koltuk değiştirmesi de mekan değiştireceği anlamına geliyor. ABD, Gülen'i kendi kontrolünde Güney Afrika'ya göndermeyi planlıyor.

 
 
 
Güncellenme Tarihi : 28.9.2016 01:34

İLGİLİ HABERLER