Gündem
  • 21.3.2018 15:26

FETÖ'nun Kuleli Askeri Lisesi öğretmenleri Mormon Kilisesi üyesi çıktı

FETÖ'cü alçaklar Mormon kilisesinin adamları çıktı..

Gizli tanık 'Parmaksızlar' listesini ortaya çıkardı!

Amerikalı rahip Andrew Craig Brunson'a yönelik iddianamede Gizli Tanık Dua'nın polise ve savcılığa teslim ettiği dijital materyallerle ilgili detaylar da yer aldı. Gizli tanığın ifadesinde yer alan "Parmaksızlar' olarak ilgimi çeken ve isimlerini yazdığım şahısların tümünün değişik olmakla birlikte bir parmakları yoktur. Bu şahıslar Mormon Kilisesi mensubudur" sözleri ise iddianamenin en dikkat çeken detaylarından biri...

Gizli Tanık Dua, ifadesinde teslim ettiği dijital verileri detaylarıyla açıkladı. Gizli Tanık; içerisinde 'Hayalet', 'Şahin' gibi kod adlarının yer aldığı listeler arasında 'Parmaksızlar' diye bir grubun özellikle dikkatini çektiğini belirterek, Hindistan'daki bir numara aranarak yapılan görüşmelere ilişkin de bilgi verdi.

'PARMAKSIZLAR'

"Ana dizinde 'TomSovoldi' isimli word dosyası içinde Kuleli Askeri Lisesinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan kişilerin isimleri vardır. Bu şahıslar Mormon Kilisesi mensubudur. 'Parmaksızlar' olarak ilgimi çeken ve isimlerini yazdığım şahısların tümünün değişik olmakla birlikte bir parmakları yoktur. Ana dizinde bulunan "İstanbul Contacts" isimli excel dosyasında ilgimi ve dikkatimi çeken konu ise askeri okullarda dil eğitimi ile ilgili birkaç subayın listede bulunmasıdır."

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2018 16:17

İLGİLİ HABERLER