Gündem
  • 18.8.2017 00:17

FETÖ'nun soytarısı tahliye edildi

Fethullah Gülen hainine soytarılıp yaptığı ortaya çıkan ve sıokı FETÖ'cü Enes Kunter ile yapıtğı gizli örgüt konuşmaları deşifre olan komedyen Atalay Demirci sürpriz bir şekilde tahliye edildi.


Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenilen Demirci'nin tahliyesi ortalığı karıştırırken, Başsavcılık karara itiraz ediyor.

Bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapsi istenen Atalay Demirci'nin tahliyesine karar verildi, Başsavcılık, karara itiraz edecek..

Atalay Demirci

FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan komedyen Atalay Demirci'nin Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesince tahliyesine karar verildi.

Habertürk Ankara'dan Fevzi Çakır'ın edindiği bilgilere göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tahliye kararına itiraz edecek.

Demirci'nin tutuklanmasından evvel, Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanter'le Twitter üzerinden yaptığı mesajlaşmalar ortaya çıkmıştı. Söz konusu mesajlarda Demirci'nin Sükür ve Kanter'de para istediği iddia edilmişti.

CEMAATİN KENDİSİ İÇİN OY KULLANDIĞINI KABUL ETMİŞTİ

Hazırlanan iddianamede Demirci’nin “anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” ve “silahlı terör örgütüne üye olma” suçlamalarından bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenmişti. İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, katıldığı bazı yarışma programlarında Gülen Cemaati’nin kendi lehine oy kullandığını söylemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 18.8.2017 00:40

İLGİLİ HABERLER