Gündem
  • 27.7.2016 15:41

FETÖ'nün liberal gazetecileri pişkinliğe vurdu

Fetullahçı Terör Örgütü 40 yıllık tarihinde birçok yazar, işadamı, siyasetçi, asker ve bürokrat ile iletişime geçti. Bu isimlerden birçoğu zaman içerisinde bu örgüt ile tüm iletişimini kopardı. 17/25 Aralık darbesinden sonra FETÖ'nün gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla bu çevreler Gülen örgütü ile yollarını tamamen ayırdı. Ancak medyada öyle isimler var ki, Meclisin bombalandığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin işgal edilmeye çalışıldığı, 250 kişinin şehit olduğu 15 Temmuz FETÖ darbesini aklamak için mücadele ediyor. Hala Gülen örgütü ile iletişimini koparmayan bu gazeteciler, 15 Temmuz'un bir kurgu olduğu yalanını yaygınlaştırmak ve darbe ile Fetullahçı alçaklar

ALİ BULAÇ NATO'YU TÜRKİYE'YE MÜDAHALEYE ÇAĞIRMIŞTI

Bir dönem Fetullah Gülen'e en ağır eleştiriler yönelttikten sonra Zaman'da maddi bağımlılığı yüzünden en fanatik Gülen hayranına dönüşen Ali Bulaç, gazetesindeki köşesinde son darbe girişimini Müslümanlar arasında bir kavga gibi göstererek örgüte verdiği destekten geri adım atmadı. NATO'yu Türkiye'ye müdahaleye davet edecek kadar gözü dönmüştü. Fetullahçı cuntayı değil yine iktidarı eleştiren Ali Bulaç, gazetesinin yayın hayatına son vermesiyle birlikte evine kapandı. Zaman Gazetesi'ne kayyum atandığı gün tomaların önüne yattı ama FETÖ'cü teröristlerin tanklarının önüne yatamadı. İki gün önce bir açıklama yapan Ali Bulaç "Bu darbeyi Fetullahçılar yaptıysa hakkımı helal etmiyorum" dedi. Dedi ama kendisi dahil hiç kimse bu açıklamayı inandırıcı bulmadı. Birçok Darbeci FETÖ'cü ile birlikte yazarlığa veda etti. Bugün gözaltı kararı çıkan 47 eski Zaman yazarı arasında onun da adı var.

MÜMTAZ'ER TÜRKÖNE ERDOĞAN'IN İDAMINI İSTİYORDU AMA…

AK Parti'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüz bulamayınca bir numaralı Fetullah tetikçisi haline gelen Mümtaz'er Türköne, Fetullahçı medyanın en parlak isimlerindendi. Yazılarında açık açık gazetecileri hedef göstermekten çekinmiyordu. "Darbeyi önlemek için canını ortaya koyanlara darbeci demek şerefsizliktir" diyerek hala Fetullah Gülen'e destek veren ender isimlerden biri. Yıllardır Zaman gazetesinde Fetullah Gülen'in her operasyonunun arkasında duran Türköne, 15 Temmuz darbesinin Fetullahçılarla ilgisinin olmadığını söylemesi aslında okurları için sürpriz olmadı. Kalemini kırmadan önce son yazısını FETÖ diyemeden şöyle bitiriyor: "Halka kurşun sıkacak kadar ileri gitmek için paralel dünya görüşünün ötesinde öfke ve nefretin belirlediği bir ruh ikliminin paylaşılması gerekir." Hakkında gözaltı kararı çıkması kimseyi şaşırtmadı.

CUMHURBAŞKANI'NI TEHDİTLER SAVURAN ŞAHİN ALPAY ŞİMDİ DARBEYİ SAVUNUYOR!

Fetullahçı Terör Örgütü medyasının en pervasızlarındandı. Halkın himmet paraları ile finanse edilen gazetede din düşmanlığı yapmaktan, islamın kutsallarına hakaret etmekten çekinmedi. İnanmadığı halde Fetullahçı örgütün tüm kirli operasyonlarını savundu. Gülen'in ağzıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehditler savurdu. Şimdi de sosyal medyada 15 Temmuz darbesinin Fetullahçılarla alakası olmadığını kanıtlamaya çalışıyordu. Gazetesi ile birlikte medya tarihine kara bir leke olarak geçti. Erdoğan Cumhurbaşkanı olamayacak tehditleri savuruyordu. Şimdi gözaltında ifade veriyor.

CENGİZ ÇANDAR YABANCI BASINDA TÜRKİYE'YE SALDIRAN HABERLERİ PAYLAŞTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeminli düşmanlarından, FETÖ medyasının en yakın dostlarındandı. Diktatör, demokrasi, hukuk, darbe sözlerini yaşamı boyunca ağzından düşürmeyen Cengiz Çandar, FETÖ cuntası hakkında tek bir cümle kuramadı. Önce sessiz kaldı, sonra dış basında Türkiye'deki demokrasi mücadelesini itibarsızlaştırmaya çalışan haberleri sosyal medyada yaygınlaştırarak üzerine düşen görevin sonuna kadar yerine getirerek bir utanç içinde gazetecilikte jübilesini yaptı!

Güncellenme Tarihi : 27.7.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER