Gündem
  • 14.6.2018 00:16

Fetullah bakın hangi partiye oy verilmesini istedi

Doğu Perinçek: Haber aldım, Gülen HDP için talimat verdi..

Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, 24 Haziran'daki seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, FOX TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HAPİSTEKİ FETÖ'CÜLER...

Doğu Perinçek, "Dört ayrı hapishaneden gelen haberi açıklayacağım. Fetullah Gülen hapishanelere talimat verdi. Hapisteki tutuklular HDP'ye veSelahattin Demirtaş'a oy verecek. Hem de ailelerinin de HDP'ye oy vermesinin talimatını vermiş. Fetullah terör örgütü şu anda HDP'ye oy verin çağrısı yapıyor. Biz bu bilgiye dört beş yerden teyit ettirdik." dedi.

'GÜLEN, HDP'YE OY VERİN ÇAĞRISI YAPIYOR'

Bugün aldığım önemli haber, Fethullah Gülen bütün hapishanelere haber göndermiş, arkadaşlarımız HDP'ye oy verin çağrısı yapıyor.

Fethullah Gülen ve PKK işbirliği zaten vardı. Şimdi burda daha açık bir şekilde görünüyor bu. Yanlarında da CHP ve İyi Parti var.

FETÖ'nün düştüğü duruma bakın, hapisteki adamlarına Demirtaş'a oy verin diyor. O adam artık bir ceset. Fetullahı istemek hukukun gereği ama eğer ABD'den onu isterseniz sizle pazarlık yapar. Bunu büyük bir siyasi mesele yapmak yanlış. ABD, PKK'ya 5 bin tır silah veriyor. Bunu konuşalım ABD ile, sen beni nasıl tehdit edersin diyelim.

İktidar ABD'ye karşı başını dik tutup ABD'nin Akdeniz'deki tatbikatlarını, Türkiye'ye yönelik tehditlerin üzerinde durmuyor. CB'dan, Başbakandan bunlarla ilgili şeyler duymuyoruz.

 

Güncellenme Tarihi : 14.6.2018 00:30

İLGİLİ HABERLER