Gündem
  • 18.7.2018 10:00

Fetullah Gülen haini öldü mü?

Fetullah Gülen öldü mü? Pensilvanya'da hareketlilik

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvan'daki villada hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlilik "Fetullah Gülen öldü mü?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Ä°lgili resim

15 Temmuz darbe girişiminin başaktörü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki villada dünden bu yana hareketlilik yaşanıyor. Gazetecilerin bölgeye yaklaşması engellenirken, AA ise geçen gün helikopterle bölgeden yayın yaptı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken bu hareketlilik "Fetullah Gülen öldü mü?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Bir süredir hasta olduğunu bilenen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında resmi organlardan henüz bir açıklama yapılmış değil.

Fetullah Gülen MİT korkusundan öldü mü?

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), FETÖ’cü hainleri kaçtıkları ülkelerde paketleyip Türkiye'ye getiriyor. Örgüt üyelerinin MİT tarafından paketlenmesi terörist Fetullah Gülen'i yoğun bakıma düşürdü. MİT korkusundan yoğun bakıma düşen Fetullah Gülen öldü mü? ABD Fetullah Gülen'i iade etmezse Fetullah Gülen MİT tarafından paketlenip Türkiye’ye mi getirilecek?

TERÖRİST FETULLAH MİT KORKUSUNDAN YATAKLARA DÜŞTÜ

15 Temmuz hain darbe girişiminin azmettiricisi olan terörist Fetullah Gülen, kuklası olduğu ABD’nin Pensilvanya eyaletinde diken üstünde yaşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) son zamanlarda yaptığı birbirinden başarılı operasyonlar nedeniyle Fetullah Gülen’in geceleri uyumadığı, MİT tarafından paketlenip Türkiye’ye getirilmekten korktuğu bundan dolayı da yoğun bakıma alındığı gelen bilgiler arasında. Teröristbaşı Gülen yoğun bakıma alınmadan önce MİT korkusundan, terörist FETÖ mensuplarına “Dikkatli olun, paketlenirsiniz. Ulu orta dolaşmayın" çağrısının yaptığı öğrenildi.

"GÜLEN'İ İADE EDİN"

Gülen'in malikanesinin üzerinden uçan planörler, "Gülen'i iade edin" yazılı pankartlar açtı.

Gülen'in yaşadığı malikanenin önünde de protesto vardı. 15 Temmuz'da yaşamını yitirenlerin fotoğraflarını ve Türk bayrakları taşıyan grup, Fetullah Gülen’in iadesini istedi. TASC adına konuşan Murat Güzel, FETÖ'nün sadece Türkiye’nin değil, aynı zamanda ABD’nin de sorunu olduğunu söyledi. Güzel, "Her geçen gün ABD vatandaşlarının FETÖ hakkındaki endişeleri artmaktadır" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.7.2018 09:51

İLGİLİ HABERLER