Gündem
  • 27.4.2018 00:04

Fetullah haini son videosunda Gül'e işaret etti

Petek: Gülen son videosunda Abdullah Gül'ü sahaya davet ediyor

Meclis 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, F. Gülen'in yayınladığı son videoda, "Abdullah Gül'ü sahaya, siyaset arenasına davet ediyor." iddiasında bulundu.

Reşat Petek, söz konusu videodaki, "Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül, vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül" cümlelerinin gizli mesaj olduğunu savundu.

Petek, "Gülen'in gizli Gül mesajı" verdiği ifadesini dile getirirken şunları kaydetti:

"Küresel güçlerin talimatıyla FETÖ elebaşı Gülen, yayınladığı videoda, 'Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül, vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül' demek suretiyle gizli bir mesaj veriyor. Sayın Abdullah Gül'ü sahaya, siyaset arenasına davet ediyor. Diğer taraftan yine FETÖ'nün firari sanıklarından Emre Uslu'nun, sosyal medyada kendi sesiyle paylaşımı var. Orada da 'Türkiye'de değişimin bu defa kansız olarak yapılabilmesi için önemli bir alternatif, fırsat var.' diyor. Neymiş bu fırsat? Hemen arkasından, 'Abdullah Gül, eğer aday olursa, siyasete geçit verirse Gül ile bu amacımıza ulaşabiliriz.' diyor. Bunu söyleyen kim? Türkiye'de 250 insanımızı şehit eden, içinde bulunduğumuz Meclisi bombalayan FETÖ'nün bir militanıdır."

"Plan büyük. Milletimize FETÖ'yü kukla olarak kullanan küresel güçler, yeni bir oyunu bu şekilde sahneye koyuyorlar. Mesele sadece demokratik bir yarış değil, Türkiye'nin başına çorap örmek isteyenlerin, Recep Tayyip Erdoğan'ı vesayeti altına alamayanların önce darbe girişiminde bulup bunda da muvaffak olamayınca şimdi yeni bir oyun içine girdiklerini aziz milletimizin dikkatine sunmak istiyorum."

Kaynak: Petek: Gülen son videosunda Abdullah Gül'ü sahaya davet ediyor

 

Güncellenme Tarihi : 27.4.2018 03:15

İLGİLİ HABERLER