Gündem
  • 13.10.2015 02:05

Figen Yüksekdağ'ı dürte dürte taciz etti

DİSK Genel Başkanı Kani Beko’dan; HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ı öne geçme tacizi!


Akit TV, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Sıhhıye Meydanı’nda düzenlenen anma programında; HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın DİSK Genel Başkanı Kani Beko tarafından tartaklandığını gözler önüne serdi.

Akit TV’de Ali Asım Ağaoğlu’nun sunduğu öğle haberlerine katılan Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Kenan Kıran, Ankara’daki anma yürüyüşünde 97 kişinin ölmesine rağmen HDP’lilerin yüzlerinin güldüğüne dikkat çekti.

BU KADINA YÖNELİK BİR ŞİDDETTİR

HDP Eş Genel Başkanı Selahaddin Demirtaş, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Ertuğrul Kürkçü, HDP’li Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko’nun anma yürüyüşüne katıldığını ve katılımcıların yüzlerinin güldüğüne dikkat çeken Kenan Kıran, “Anma yürüyüşünde; ‘Biz sırtımızı YPJ’ye, YPG’ye ve PYD’ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz’ diyen Figen Yüksekdağ, DİSK Genel Başkanı Kani Beko tarafından tartaklanmış ve taciz edilmiş. Kani Beko, Figen Yüksekdağ’ın bulunduğu yere geçmek istiyor ve Figen Yüksekdağ’ı itiyor. Görüntülerde; Figen Yüksekdağ’ın söz konusu duruma çok sinirlendiği ve Kani Beko’ya kızdığı açıkça görülüyor. Kani Beko’nun, Figen Yüksekdağ’ı itmesine Selahaddin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder, Ertuğrul Kürkçü ve Sırrı Sakık ses çıkarmıyor. Bu kadına yönelik şiddettir” dedi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:02

İLGİLİ HABERLER