Gündem
  • 17.5.2018 00:07

Filistin'in uçurtmaları İsrail'in droneleriyle savaşıyor

Filistinliler üstlerine gaz bombası atan İsrail dronelerine karşı uçurtmaları havalandırdı.. Filistinlilerin uçurtmaları hem dronolerle savaşıyor hem de İsrail topraklarında yangın çıkartıyor..

İsrail gazetecilere drone ile saldırdı..

İsrail ordusu Gazze sınırında olayları görüntüleyen gazetecilerin üzerine İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) göz yaşartıcı gaz attı.

Dün Amerika, Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşımış protesto gösterilerinde İsrailli askerler 60 Filistinli Müslümanı şehit etmişti. İsrailli askerlerin hedefinde sadece Filistinli Müslümanlar değil, gazeteciler de var! İsrailli askerlerin gazetecilerin üzerine insansız hava aracı drone ile biber gazı saldırısı yaptığı o anlar kameraya kaydedildi.

Dünyanın ilk uçurtma - drone savaşı Filistin ile İsrailliler arasında yaşandı. Filistinliler droneleri etkisiz hale getirmek için alt kuyruklarından ateş yaktıkları uçurtmaları havalandırırdı.
Bu uçurtmalar aynı zamanda İsrail topraklarında yangın da çıkartıyor. Bunu gören İsrailliler Filistinlilerin ateş uçurtmalarını düşürmek için dronelerle ateşe başladı.
İki tarafın savaşı gökte ilginç manzaralar oluşmasına neden oldu.

İşte onlar..

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 17.5.2018 01:19

İLGİLİ HABERLER