Gündem
  • 28.11.2014 11:28

FLAŞ... Bahçeli'nin kritik ziyareti iptal edildi


Bahçeli'nin kritik ziyareti iptal edildi

 

Bahçeli'nin Tunceli ziyaretinde esnafı ve cemevini ziyaret etmesi bekleniyordu. Fakat cemevi yetkililerin olumsuz tavrı ve esnafın kepenk kapatması nedeniyle Bahçeli'nin programında son dakika değişikliğine gidildi.

Devlet Bahçeli Tunceli'de. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dersim tartışması sonrasında Bahçeli'yi eleştirirken "Bu sözlerini Tunceli'de de söyleyebilir misin?" sözleri üzerine kente gitmeye karar veren Bahçeli'nin ilk durağı valilik olacak. Programa göre daha sonra Cuma namazını kılması sonrasında esnaf ve cemevini ziyare etmesi bekleniyordu.

ESNAF VE CEMEVİ ZİYARETİ İPTAL

Ancak son iki programda değişikliğe gidildi. Esnaf ziyareti ve cemevine yapacağı ziyaret MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin programından çıkarıldı.

CEMEVİ YETKİLİLERİ İSTEMEDİ

Cemevi yetkilileri cenaze olduğunu ayrıca cemevinin siyasete alet edilmesini istemedilerini söyledi.

ESNAF KEPENK KAPATTI

Ayrıca şehir merkezinde grupların toplanması ve esnafın kepenklerini kapatması nedeniyle esnaf ziyareti de Bahçeli'nin programından çıkarıldı.

VALİLİK BİNASINA GİRDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tunceli'yi ziyaret ediyor. Bahçeli saat 10:50 itibariyle valilik binasına geldi.

Cumhuriyet caddesinde toplanan kalabalıktan bazı gruplar Şehit Nahit Bulut Polis Karakoluna doğru maytap atarak Devlet Bahçeli’nin gelişini protesto etti. Bahçeli’nin gelişine tepki olarak ildeki tüm işyerleri de kepenk kapattı. Polis’in yoğun güvenlik önlemleri aldığı Tunceli’de bazı öğrenciler de dersleri boykot ederek Bahçe’linin gelişine tepki gösterdi.

MHP Lideri saat 10:50 itibariyle Tunceli Valiliği'ne geldi. Kalabalık tarafından karşılanan ve valilik binasına giriş yapan Bahçeli'ye tepki gösterenler de oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER