Gündem
  • 22.9.2015 10:45

Fuat Avni'den akla ziyan seçim yalanları

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkacağını anlayan Fuat Avni tetikçiliğini sürdürdü. FETÖ'ye yakın Zaman gazetesi tetikçi Fuat Avni'nin 7 Hazirandan önce yaptığı gibi seçim ve sonuçları üzerinden provokasyon çıkarmaya yönelik iftiralarının sonuncusunu "YSK'ya paralel sistem kuruldu, sonuçlar AKP yüzde 44 oy alacak şekilde ayarlanıyor" başlığıyla yayınladı. Paralel yapı 1 Kasım seçimleri için tek seçenekleri olan iftiraya sarıldı.

FETÖ'ye yakın Zaman gazetesi tetikçi Fuat Avni'nin 7 Hazirandan önce yaptığı gibi seçim ve sonuçları üzerinden provokasyon çıkarmaya yönelik iftiralarının sonuncusunu "YSK'ya paralel sistem kuruldu, sonuçlar AKP yüzde 44 oy alacak şekilde ayarlanıyor" şeklinde duyurdu.

HDP YÜZDE YÜZ OY ALINCA..!

Tetikçi Fuat Avni FETÖ meyası, Doğan Medyası, Oy ve Ötesi gibi oluşumlar 7 Haziran'dan önce AK Parti hakkında bir çok kirli seneryo dillendirirken, çıkan sonuçların ardından HDP'nin özellikle bölgede birçok sandıkta yüzde yüze yakın oy almasına karşın hiçbir çalışmada bulunmamışlardı.

YİNE FUAT AVNİ'NİN İFTİRALARINA UMUT BAĞLADI

Paralel çetenin oy oranının ortaya çıkması ve medyaları ile gerek CHP-MHP ve HDP'yi destekleyerek AK Parti'nin birinci parti olmasına engel olamadıklarını anlayınca sosyal medyada yaptığı tetikçilikle tanınan Fuat Avni'nin 1 Kasım seçimleri öncesinde de iftiralarına umut bağladı.

CHP-MHP-HDP'YE TALİMAT VERDİ

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkacağını anlayan Fuat Avni tetikçiliğini yaparken CHP-MHP ve HDP'ye akıl vermekten de geri durmadı. Paralel iftiracı, "CHP, MHP, HDP başta olmak üzere bütün parti yetkililerine sesleniyorum." şeklinde talimat verdi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:16

İLGİLİ HABERLER