Gündem
  • 23.2.2017 17:10

Genel merkezden muhaliflere tepki: Tırtıl bile değiller

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, referandum sürecinde MHP aleyhtarlığının neden arttığına dair yaptığı açıklamasında tartışma yaratacak sözler söyledi. Yalçın, MHP'nin anayasa değişikliğinin önünü neden açtığının ileride daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

Yalçın'ın açıklamasından dikkat çekenler şöyle:

"MHP aleyhtarları, kozasını kendi dokularına uygun olarak ören sabit yapılılarla, bunları taklit ederek kozasından kopan değişkenler olmak üzere iki farklı güruha ayrılmaktadır.

TAPON MALLARI SATACAK BİTPAZARI KAPANDI

Bu güruha mensup olan yazarçizer ve aydın takımı, geçmişte MHP’nin ve Türk milliyetçiliğinin en büyük düşmanı olmuşlar, camiamız ve mensuplarımız aleyhinde yazmadık yalan, söylemedik iftira bırakmamışlardır. Bunların tapon mallarını satacakları bitpazarları artık kapanmıştır.

BAHÇELİ DEĞİŞİKLİĞİN MİMARI

Bu düşmanlık ve husumetin nedeniyse Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’nin; Anayasa değişikliğinin mimarı, güncel politikanın dominant aktörü ve amili olması, inisiyatifin ana muhalefet partisinin elinden kayıp gitmesidir.

CHP, MÜZMİN MUHALEFET HASTASI

Müzmin muhalefet, bir başkalaşım hastalığıdır ve bulaşıcıdır. CHP’yi müzmin muhalefet hastalığının kollarına iten akıl hocaları da aynı öngörüsüz, basiretsiz ve çapsız yazar çizerlerle eski Marksistlerin kalıntısı olan sözde aydın takımıdır.

MAHDUT GÜRUHA DA BULAŞTI

Bu takım; sari olan hastalıklarını, kendilerini MHP’li ve Ülkücü olarak tanımlayan mahdut bir güruha da bulaştırmış, başkalaşım geçirerek asıllarını yitirmelerine yol açmıştır.

KOZADAN ÇOKTAN ÇIKTILAR

Kendilerini MHP’li gibi lanse eden ama siyasi kozasından çoktan çıkmış olan müzmin muhalefetin değişim istemesinin sebebi, sözünü ettiğimiz bulaşıcı hastalığa yakalanmış olmalarıdır.

Müzmin muhalefetin, yakalandığı hastalığın mikrobunu nereden kaptığını anlamak hiç de zor değildir. Bunun için, geçmişte MHP düşmanı olmalarına rağmen bugün Türk milliyetçilerine ucu yanık mektuplar yazan köşe yazarları, yorumcular ve aydın taslaklarının yazı ve değerlendirmelerine bakılması yeterlidir.

KENDİLERİNİ İPEKBÖCEĞİ ZANNEDİYORLAR, TIRTIL BİLE DEĞİLLER

Değişimci müzminler; ülkücü fıtratın değişmezliğine inat, kozalarını beğenmeyip siyasi metamorfoz geçirenlerdir. Kendilerini politikanın ipekböcekleri zanneden bu güruh, aslında tırtıl kadar bile olamamıştır.

Müzmin muhalefeti bekleyen akıbeti görmek için MHP tarihine bakmak yeterlidir. Vaktiyle camiamızdan âlâyı vâlâ ile ayrılırken kendilerini Ülkücü olarak tanımlamakta, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş de dâhil geride bıraktıklarını da bozulmuş ve değişmiş olarak göstermekte beis görmeyenler, zamanla Ülkücü sıfatını terk etmekte de beis görmemişlerdir.

Son müzminler de zaman içinde başka siyasi birlikteliklere yelken açacak, farklı isimlerle kendilerini izah ve tarif etmeye başlayacaklardır.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN ÖNÜNÜ NEDEN AÇTIĞIMIZ SONRA ANLAŞILACAK

Diğer taraftan; MHP’nin neden Anayasa değişikliği sürecinin önünü açtığının ileride daha iyi anlaşılacağına, birçok meselede olduğu gibi bu konuda da MHP’nin haklılığının kabul ve teslim edileceğine şüphemiz yoktur.

BUNLAR; FELAKET TELLALI, YIKIM VE KAOS BORAZANIDIR

Şimdilerde sabitlerle değişkenler 'hayır demezseniz Cumhuriyet elden gider. Bahçeli yazık ediyor güzelim ülkeye' gibi karamsar ifadelerle zihin bulanıklığına, kafa karışıklığına ve ümitsizliğe zemin hazırlanmaktadır. Bunlar; felaket tellalı, yıkım ve kaos borazanıdır.

Bunların; kitleleri korku, telaş ve ümitsizliğe sevk ederek sonuç alma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. 16 Nisan’da galip gelecek olan da aklıselim ve feraset olacaktır.

HAYIRSIZ VE BAHTSIZLARA MİLLET DERSİNİ VERECEK

Hayırda hayır var, propagandası yapan hayırsız ve bahtsızlara, ümitsizlik ve karamsarlık tüccarlarına millet; referandumda 'evet' diyerek ders verecektir.

 

Güncellenme Tarihi : 23.2.2017 17:31

İLGİLİ HABERLER