Gündem
  • 24.7.2016 15:28

Genelkurmay Başkanı'ndan flaş açıklamalar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

ÇİÇEK BIRAKTI DUA ETTİ

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar Ankara Emniyeti’ne yaptığı ziyarette 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden polisler için bombalanan noktaya karanfil bıraktı ve dua etti.



POLİSLERE SESLENDİ

Akar daha burada sonra polislere seslendi ve şunları söyledi:

"İşbirliği içine omuz omuza ülkemiz için ter döktük kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK’ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz.

Allah bize güç verecektir. Asker polis bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki heyet, daha sonra 50 polisin şehit olduğu Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER