Gündem
  • 18.7.2018 22:14

Gökçek Kılıçdaroğlu'nun işinin bittiğini böyle duyurdu

Melih Gökçek'in CHP paylaşımı sosyal medyayı salladı

Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Muharrem İnce'nin kurultay için imzaları topladığını "Hadi sana güle güle sevgili Kılıçdaroğlu" yazarak duyurdu.

Melih Gökçek'in CHP paylaşımı sosyal medyayı salladı

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından Muharrem İnce'nin kurultay için imzaları topladığını duyurdu. Gökçek, "Alper Taşdelen bile imza attı, Hadi sana güle güle sevgili Kılıçdaroğlu" dedi.

"MUHARREM İNCE İMZALARI TAMAMLADI"

Melih Gökçek, "Sevgili CHP'liler, biliyorsunuz CHP'de önemli haberler ilk benden duyulur. Muharrem İnce imzaları tamamladı. Alper Taşdelen bile imza attı. Hadi sana güle güle Kılıçdaroğlu" paylaşımı yaptı.

İNCE'Cİ İSİMLER İMZALARLA KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

"Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan İnce'ye yakın parti içi muhalefetin 19 Haziran'da noter tasdikli imzalar ile kamera karşısına geçeceği iddiası gündemde.

Gökçek'in Twitter'daki paylaşımı şöyle:

SEVGİLİ CHP’LİLER... BİLİYORSUNUZ CHP’DE ÖNEMLİ HABERLER İLK BENDEN DUYULUR... MUHARREM İNCE İMZALARI TAMAMLADI... ALPER TAŞDELEN BİLE İMZA ATTI... HADİ SANA GÜLE GÜLE SEVGİLİ KILIÇDAROĞLU...

GÖKÇEK'İN TWEETİNE ALPER TAŞDELEN'DEN CEVAP GELDİ

Alper Taşdelen‏Onaylanmış hesap @AlperTasdelen06
Takip et@AlperTasdelen06
 
Vefa benim için bir semt adı değildir. Kişiliğimizin nişanesidir. Genel Başkanım @kilicdarogluk nun yanındayım, yanında olmaya da devam edeceğim. Ne kadar uğraşsanız da CHP asla yıkılmayacak. @06melihgokcek



 

Güncellenme Tarihi : 18.7.2018 22:22

İLGİLİ HABERLER