Gündem
  • 30.4.2017 00:03

Gül'ün fotoğrafındaki 3. kişi bombası

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek'in aktardığı, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 1970'lerin Londrasında yan yana gösterdiği iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı. Sosyal medyada bugün çok konuşulan fotoğrafla birlikte paylaşılan hikaye de ilginç...

Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, dünkü yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın, Cumhurbaşkanı başdanışmanlarından Şükrü Karatepe’nin iktidar ekibine dahil olması da Gül’ün tercihiydi.

Orgeneraller arasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte dört Kayseri doğumlu komutan olduğunu hatırlatmak isterim.

(Küçük bir not: Fehmi Koru’nun yayınladığı bir fotoğraf vardı. Sakallı Gül, çizgili ve İspanyol paçalı takım elbisesi ile Şükrü Karatepe ve Koru, gençlik yıllarında çektirmişti. Kıyafetlerden ve mekândan, aynı gün çekildiği anlaşılan bir başka fotoğraf daha var. Koru’nun olmadığı o fotoğrafta Gül’ün sağ yanında, kıyafeti, saçları daha düzenli, daha karizmatik görünen bir genç dikkat çekiyor. O gencin Hulusi Akar olduğunda ısrar eden bir meslektaşım, “Tanışıklıkları o yıllara dayanıyor” dedi. Gül’ün de Akar’ın da Kayseri lisesinde okuduğunu hatırlarsak tanışmamaları sürpriz olurdu.)"

Güncellenme Tarihi : 30.4.2017 00:29

İLGİLİ HABERLER