Gündem
  • 19.2.2017 10:50

Güvenli Online TV Takibi ve Seyri

Televizyon takip konusunda oldukça yüksek oranlara sahip olan bir ülkeyiz. Fakat bazı sebeplerden ötürü televizyon keyfini her an evimizde yaşayamıyoruz. Özellikle yolculuk ya da sıkışan trafik sebebi ile eve geç ulaşma durumlarında dizi ya da programlarını kaçırmanız mümkün.  Gelişen teknoloji sayesinde artık tablet ve telefonlar ile dilediğiniz an internette bağlanarak istediğiniz dizi ya da programları izleme şansınız bulunuyor. Fakat bu izleme sırasında adresin kötü yazılımlı olması sebebi ile telefon ya da tabletiniz olumsuz etkilenecektir. Canlı TV sizlere kaliteli bir TV izleme keyfini yaşatırken aynı zamanda virüs ve kötü yazılım ile karşılaşmadan güven ile TV izlemenizi sağlar. Birçok canlı yayın yapan internet adresinde yaşanan donma ve uzun reklam uygulamalarını adreste yaşamazsınız. Böylece kesintisiz bir izleme şansına kavuşmuş oluyorsunuz. canlitvs.com adresi yayın akışları hakkında da bilgi alabileceğiniz bir sitedir. Böylece program ya da dizi gibi sürekli olarak takip ettiğiniz ya da televizyonda ilk kez fragmanı ile yayın yapılacak olan sinemanın ne zaman ve hangi saat içinde yayında olacağını da anında öğrenme şansınız bulunuyor.

Canlı TV ile HD kalitesi

Canlı TV adresi daha kaliteli bir seyir imkânı sunan HD kalitesinde yayın takibi yapmanıza olanak veriyor. Kategoriler kısmında bulunan HD bölümünü ziyaret ederek bu kalite de TV izleme şansınız bulunuyor.

Canlı TV Kanallar ve Haberler

Canlı TV birçok ulusal kanalın yanı sıra yabancı ve de yerel kanalında bulunduğu bir sitedir. Aradığınız kanaları tek tek sayfa içinde bakmanın yanı sıra sol üst köşe de yer alan arama bölümü ile de anında istediğiniz kanalla ulaşabilirsiniz. Site sürekli olarak takip edilen birçok dizi ve program ile ilgili olarak takipçilerine en yeni haberleri de sitesinde sunuyor. Haberler bölümünü tıklayarak bu alanda yer alan içerikleri de okumanız mümkün. Güncel olarak değişkenlik göstermekte olan reyting uygulaması ile ilgili de hizmet sunan adres, reyting ölçümü sonucunda ilk on beş sıralamasında yer alan program ve dizileri de görmenizi sağlar.

Canlı TV adresini ziyaret ederek kesintisiz ve HD kalitesinde program ve dizileriniz tablet, bilgisayar ya da telefonunuz ile izlemek isterseniz http://www.canlitvs.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.  Adres aynı zamanda kategoriler bölümü ile özellikle izlemek istediğiniz bölümü seçmenizi de sağlıyor. Bu alanda seçiminizi anında yaparak dilediğiniz tarz olan program ya da kanalları listeleyebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.2.2017 12:53

İLGİLİ HABERLER