Gündem
  • 18.11.2017 18:25

Hakan Şükür'ün Amerika'daki lüks hayatı böyle görüntülendi

Yakınlarına geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen Hakan Şükür'ün tam tersine lüks bir hayat yaşadığı ortaya çıktı. 3 milyon dolarlık evde oturan son derece lüks otomobillere binen Hakan Şükür, ilk kez görüntülendi.
Türkiye'deki enayiler hapishanelerde çile çekerken FETÖ'nün kaymak tabakası son derece lüks bir yaşam sürüyor. Hapisteki FETÖ'cüleri rüyayla hayalle kandıran örgütün kaymak tabakasını paraya boğduğu ortaya çıktı.
Bütün mal ve mülklerine el konulan Hakan Şükür'ün bu lüks hayatın parasını örgütten aldığı iddia edildi.
Türkiye'deyken karısının başını kapalı gezdiren Şükür, özgürlükler ülkesi Amerika'da karısını açtırdı. Şükür'ün karısı başörtüsünü tamamen çıkardı.

19 Kasım 2015’de ABD'ye giden Şükür’ün, lüks yaşamı dikkat çekiyor. Şükür, kentin önemli merkezlerinden Palo Alto’nun en işlek caddesi University Avenue yakınında “tuts Bakery-Cafe” isimli bir kafe-restoran açmış. Şükür’ün kafesinin bulunduğu lüks bölgede birçok ünlü isim otururken yakınlarında ise Apple gibi birçok teknoloji şirketinin ofis ve satış mağazalarıyla Stanford Üniversitesi gibi önemli merkezler de bulunuyor.

Eşi Beyda Şükür’le birlikte kendisinin de işleriyle ilgilendiği görülen kafenin menüsünde pasta ve börekten kahvaltı çeşitlerine, ev yapımı köfteden salata çeşitlerine kadar farklı ürünler yer alıyor.

Evinin bedeli 3 milyon dolarŞükür’ün halen ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu görülüyor. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak gözüküyor.

Biri üstü açık, üç lüks arabası varŞükür’ün kirada oturduğu 3 milyon dolarlık evinin yanı sıra lüks arabalara düşkünlüğü de dikkat çekiyor. Hakan Şükür’ün, evi ve kafesinin önünde beyaz renkli son model Lexus ve Mercedes jipler ile Volkswagen binek aracı görüntülendi. Şükür, üstü açık Volkswagen spor arabası ve lüks Lexus jipini kullanırken ailesiyle birlikte AA objektiflerine takıldı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.11.2017 17:43

İLGİLİ HABERLER