Gündem
  • 22.10.2017 00:18

Haluk Levent Kılıçdaroğlu'nu öyle bir yerden yakaladı ki!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son mahalli seçimlerde özellikle Ankara sonuçlarına isyan etmişti. Seçimlerde hile yapıldığını idida eden Kılıçdaroğlu, "Gökçek halkın seçtiği başkan değil. Kendisini YSK seçti" demişti.
Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifaya zorlanması üzerine başka bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Halkın oyuyla seçilen Gökçek'e yaplanı tasvip etmemiz mümkün değil" dedi.
İşte bu çelişkiler Haluk Levent'in dikkatini çekti..

Haluk Levent, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Seçimle gelen birine bu kadar ağır yaptırımlar doğru değil; çocuğuna nasıl hesap verecek?' sözlerine sosyal medyadan cevap verdi.

Haluk Leventten sert Kılıçdaroğlu yorumu

Haluk Levent, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Seçimle gelen birine bu kadar ağır yaptırımlar doğru değil; çocuğuna nasıl hesap verecek?' sözlerine Twitterhesabından şöyle cevap verdi:

'Nasıl oluyor bu seçimle gelmek işi?'

"Yahu tüm CHP olarak 'Mansur Yavaş kazandı ama Melih Gökçek oyları çaldı' diyen siz değil misiniz? Eee nasıl oluyor bu seçimle gelmek işi?"

Haluk Levent'in bu tweeti üzerine sosyal medya karıştı.

Kimisi Haluk Levent'i haklı bulurken kimisi haksız buldu. Daha çok ağır eleştirilerle attığı tweete cevap alan Haluk Levent takipçilerine geri cevap vermedi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.10.2017 02:02

İLGİLİ HABERLER