Gündem
  • 10.12.2016 00:25

Hapisteki Fethullahçılar kafayı kırdı

Çok STV dizisi izleyince Cemaat'in kafa tamamen gitti

Cemaat'in firardaki ismi Tarık Toros'un köşesinde yayınladığı mektupta, bir tutuklu Cemaat mensubu Cezaevine hergün Fethullah Gülen'in geldiğini yazdı.

Tutuklu Cemaatçi "Bir tane tuvalet var ama olsun Rabbim öyle bir yardım ediyor ki WC ihtiyacımız neredeyse gelmiyor" dedi. Toros'un 7/24 sitesinde yayınladığı mektupta tutuklu Cemaatçi, "şartlar ne kadar zor olursa olsun her gün efendimizi görmek nasip oluyor, milyarlarca versek göremeyiz" ifadelerini kullandı.

Cemaat mensupları daha önce de cezaevine peygamberlerin geldiğini, duvarların içinden geçtiklerini iddia etmişlerdi.

İşte Toros'un yayınladığı o mektup:

"Selâmün aleyküm değerli kardeşlerim ve çile arkadaşlarım. Ben 4 aydır cezaevindeyim. Burs vermek ve yardımda bulunmak yüzünden. Varsın böyle suçlasınlar. Elhamdülillah alnımız ak. Fiziki olarak işkence yok ama üst aramada af edersiniz iç çamaşırımıza kadar bakıyorlar. Yaşım 42 ve bu çok zoruma gidiyor bu yaştan sonra. Psikolojik olarak çok üstümüze geliyorlar. Sürekli koğuş aramaları yapılıyor ve 15 gardiyan 5 askerle gelip her şeyi inceliyorlar. Suyumuz günde iki kere birer saat akıyor o kadar. Sıcak su desen haftada iki kere ve 10 kişilik yerde 26 kişiyiz. Yerlerde sarılarak yatıyoruz. Duvarlar rutubet, dökülmüş. Soğuk ama yüreğim yangın yeri, hepimizi ısıtmaya fazlasıyla yetiyor. Bir tane tuvalet var ama olsun Rabbim öyle bir yardım ediyor ki WC ihtiyacımız neredeyse gelmiyor. Şartlar ne kadar zor olursa olsun her gün efendimizi görmek nasip oluyor, milyarlarca versek göremeyiz. Ülkem yangın yeri, kendi halimize ülkemize mi diğer insanlara mı üzüleceğimizi bilmiyoruz. Sürekli yeni üzüntüler ekleniyor. Bu şartlarda olmamıza rağmen inanın kendimizden çok diğer insanlara ve ülkemize üzülüyoruz. Evet, özgürlüğümüze göz diktiler, aldılar elimizden. Şimdi de canımıza göz diktiler, varsın diksinler. Ölüm bile tebessüm bizim için. Bugünler geçecek, buna inanıyoruz. Üzülmeyin sakın, özgürlüğün ve birbirinizin kıymetini bilin. Lütfen kimseyi asla üzmeyin. Her şey boş, hayat yalan. Hayatı yeni öğrendik. 42 sene boş yaşamışım. Burada her türlü insan var. Genç, yaşlı, hasta, kanser… Lütfen dua edin. Çok dua edin, burada kanser olan bir arkadaşımız var, yüzde 75 engelli arkadaşımız var. Vicdanlara sesleniyorum, o kadar ölmüş vicdanların arasında, ölmeyen diri kalan vicdanlara…"

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 10.12.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER