Gündem
  • 23.8.2016 03:10

HDP'nin 'Parti üyemiz' dediği damat milletçi çıktı

HDP'lilerin Gaziantep'de kalleşçe bombalanan insanlarla ilgili, "Onlar parti üyemiz" açıklaması da yalan çıktı. HDP'li alçaklar bombalanan bu insanlardan rant elde etmeye çalışması hem mağdurları hem de bölgede yaşayanları çileden çıkardı.

Gaziantep'te önceki gün yaşanan korkunç terör saldırısı üzerinden siyasi rant çıkarmaya çalışan HDP'nin provokasyon oyunu tutmadı. Birçok kanlı terör eylemine tepki bile vermeyen HDP, 53 kişinin öldüğü son saldırıyı provoke etmeye çalıştı ve saldırının kendi üyelerine yapıldığını iddia ederek hain saldırıyı kullanma yoluna gitti. Ancak damat Nurettin Akdoğan'ın sosyal medyadaki paylaşımı provokasyon girişimini boşa çıkardı. Akdoğan Türk bayrağıyla yaptığı paylaşımında, "Bazıları 'hangi siyasi görüştesin' diye soruyor. 'Kendisi düşüp, bayrağı düşürmeyenlerin' görüşündeyim. Yetmez mi" ifadesini kullandı.

PKK'YA LANET OKUMUŞ
Damat Akdoğan bir sonraki paylaşımda da, "Eskiden darbeyle ezanı sustururlardı, şimdi ezanlar darbeyi susturuyor" diye paylaşım yaptı. Akdoğan'ın Facebook'ta HDP ve PKK'ya tepki gösterdiği paylaşımlar da dikkat çekti. Paylaşımlarda, sık sık Türk-Kürt ve Alevi-Sünni kardeşliğine vurgu yapan Akdoğan, Diyarbakır Sur'da kentteki ilk Osmanlı eseri olan Kurşunlu Camisi'ni hedef alan PKK'lı teröristlere de lanet okudu. 

HDP NE DEMİŞTİ?

HDP'den açıklama: Üyelerimiz hedef alındı

HDP'den yapılan açıklamada, saldırı kınandı ve düğünün, parti üyelerinin düğünü olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"(…) Partili üyelerimizin düğününe yönelik terör saldırısı sonucunda salonda bulunan çoğunluğu kadın ve çocuk çok sayıda yurttaşımız yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralımız var. Acımız büyük. Bu saldırıyı yapanları, arkasındaki güçleri, zihniyeti en sert biçimde kınıyor ve lanetliyoruz."


 

Güncellenme Tarihi : 23.8.2016 03:16

İLGİLİ HABERLER