Gündem
  • 18.3.2017 00:12

Hulusi Akar çocuğu son anda böyle yakaladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programında şehit aileleri ile bir araya geldi.

Fotoğraf çekimi ise ilginç anlara sahne oldu. Hulsi Akar çekim sırasında kaçmaya çalışan küçük çocuğu kapşonundan yaklayarak kucağına aldı.

Akar, şehit aileleri ile tek tek ilgilendi, sohbet etti. Etkinlikte zaman zaman duygulanan şehit ailelerine Akar, ağlamamalarını, hep gülmelerini söyledi.

18 Mart Şehitler günü etkinlikleri kapsamında, yurdun dört bir yanından davet edilen şehit aileleri, ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’ isimli program sona erdi. Genelkurmay Karargahındaki Atatürk Kültür Sitesinde gerçekleştirilen törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal katıldı. Ayrıca, Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan 4 asker ailesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 3 asker, 1 polis ve 4 sivil vatandaşın ailesi, 17 Şubat 2016 tarihinde Merasim Sokakta askeri servis araçlarına yapılan saldırıda şehit olan 3 asker ve 2 sivil memurun ailesi ile Çanakkale Savaşı, Kore Savaşı, Kıbrıs Barış Harekatı ve Terörle Mücadele Harekatı şehitlerinin yakınları katıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2017 01:37

İLGİLİ HABERLER