Gündem
  • 24.5.2018 10:25

İbrahim Tatlıses o iddiaları yalanladı

İbrahim Tatlıses, AK Parti İzmir'den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı iddialarını yalanladı.

  AK Parti İzmir’den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses’e aday listesinde 7. sıranın verildiği, ancak üst sıralarda olmaması sebebiyle Tatlıses’in bunu reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı iddia edildi. Tatlıses sosyal medya hesabından bu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

İHA'nın haberine göre İzmir listesinde üst sıralarda yer alması beklenen Tatlıses'in listede bulunmaması sürpriz olarak yorumlanırken, Tatlıses’e adaylık listesinde 7. sıranın verildiği ancak Tatlıses listenin alt sıralarında olması sebebiyle adaylık listesinden kendi isteğiyle çıktığı iddia edildi. Daha önce memleketi Şanlıurfa’dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, bu kez de İzmir’den aday olmuştu.

İBRAHİM TATLISES’TEN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses çıkan haberler üzerine  Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim... Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım... 7’de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız... Bana YÜCE ALLAH tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür... 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın CumhurBAŞKANIMIN, partimin yanında olduğumu göstermektir. Saygılarımla..."


 

Güncellenme Tarihi : 24.5.2018 10:30

İLGİLİ HABERLER