Gündem
  • 18.4.2017 00:30

İnönü'nün torunu Gülsün Bilgehan evet verenleri namussuz ilan etti

İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan seçimlerde Evet verenleri namussuz ilan etti, Sabah Gazetesi Yazarı Haşmet Babaoğlu'da o'na dersini verdi..

CHP'li vekile Haşmet Babaoğlu'ndan cevap

CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, evet diyenlere namussuz ithamında bulundu. Hak ettiği cevabı Haşmet Babaoğlu verdi.Her seçim sonucu belli bir kesime aşağılama ve hakaret mesajlarında bulunan CHP'liler bu seçim de aynı tavırlarına devam ediyor.CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, referandum sonuçlarının belli olmasıyla birlikte sosyal medyadan evet seçmenine hakarette bulundu.

Hayır oyu verenleri ise zorbalığa karşı mücadele edenler olarak niteledi.

CHP'Lİ VEKİL: ÜLKENİN YARISI NAMUSSUZ

Referandum sonuçları için Bilgehan, "Her türlü zorbalığa rağmen, bu ülkenin yarısı cesur ve namuslu ya" dedi.

CHP'li vekile Haşmet Babaoğlu'ndan cevap

"ZORBALIK SİZİN KENDİNİZDEN BAŞKASINA TAHAMMÜL EDEMEYİŞİNİZ"

Gülsün Bilgehan'ın tepki çeken bu tweet'ine Haşmet Babaoğlu cevap verdi. Babaoğlu, CHP'li vekilin 'zorbalık' demesine, "Zorbalık sizin kendinizden başkasına tahammül edemeyişiniz... Korkaklığınızı da tanklar sokağa çıkınca görüyoruz." diye cevap verdi.

"PKK'LI, FETÖ'CÜ HAYIRCILARDAN KENDİNİ AYIRMIYORSAN SEN BİLİRSİN"

Ardından hayırcıları ülkenin yarısı olarak gösteren vekile, "Bir defa ülkenin yarısı değilsiniz. O oranın içinde PKK'lı, FETÖ'cü, ve sahtekar muhafazakarlar var. Kendini ayırmıyorsan, sen bilirsin!" cevabını verdi.

CHP'li vekile Haşmet Babaoğlu'ndan cevap

Güncellenme Tarihi : 18.4.2017 00:35

İLGİLİ HABERLER