Gündem
  • 19.7.2018 08:00

İnternette Kılıçdaroğlu karikatürleri havada uçuşuyor

Mizaha tahammül edeceksin, Bay Kemal! Bu karikatürler paylaşım rekorları kırıyor

Dün partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ mezuniyet töreninde açılan Başkan Erdoğan'a hakaret pankartını savunarak kendi Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan'a hakaret eden pankartı yayınlayan Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar sert tepki gösterirken, mizah dergisi Misvak da Kılıçdaroğlu'nu söylediklerine pişman edecek karikatürler yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin grup toplantısında bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan'a hakaret etmeyi kendine iş bilen Kılıçdaroğlu dün yine şaşırtmayarak davranışlarını yineledi. 

ALÇAK PANKARTI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde ODTÜ'nün mezuniyet töreninde Başkan Erdoğan'a hakaret içeren bir pankart açılmıştı. Hakaret içeren pankartın ardından öğrencilerin gözaltına alınmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, dün grup toplantısının ardından o pankartı 'Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin, etmelisin! Hapse atarak eleştirinin ve mizahın önüne geçemezsin.' ifadeleriyle Twitter hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun skandal paylaşımına vatandaşlardan çok sert tepki geldi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.7.2018 09:19

İLGİLİ HABERLER