Gündem
  • 20.2.2019 22:52

İstanbul'da halk sokaklara döküldü

Valilikten deprem açıklaması
Merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan 5 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. İstanbul'da depremi hisseden vatandaşlar sokağa döküldü. İstanbul valiliğinden yapılan açıklamada "Deprem sonucu ilimiz dahilinde herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı bilgisi alınmıştır." denildi.

Valilikten deprem açıklaması

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan 5 büyüklüğündeki deprem İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da sarsıntıyı hisseden vatandaşlar panik içinde evlerinden çıktı. Tekrar deprem olma ihtimalinden korkan vatandaşlar bir süre sokakta bekledi. Depremi hisseden bir vatandaş, "Bir anda sarsıntı oldu. Herkes dışarıya kaçmaya başladı. Ben de deprem olduğunu anladım. Panikledi insanlar. Depremi hissedenler dışarı kaçtı" dedi.

Ä°lgili resim

İstanbul Valiliğinden deprem açıklaması

İstanbul Valiliği merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan ve İstanbul'da da hissedilen deprem ile ilgili açıklama yaptı.

Çanakkale'de şiddetli ve korkutan deprem! Dışarı fırladılar

Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada, "Saat 22.15 itibarıyla GAMER, polis, jandarma, itfaiye, sağlık ve diğer haber merkezleriyle yapılan görüşmelerde, Çanakkale Ayvacık merkezli deprem sonucu ilimiz dahilinde herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

Güncellenme Tarihi : 21.2.2019 00:19

İLGİLİ HABERLER