Gündem
  • 24.6.2017 11:02

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 4

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler İstanbul’dan ayrılınca, kentte trafik yoğunluğu yaşanan yollar boş kaldı. Cumartesi günleri yoğunluk yaşanan kentte trafiğin bugün yüzde 4 olduğu görüldü. Bakım çalışmalarının devam ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ise İstanbul'da trafiğin yaşandığı tek yer oldu.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler dün İstanbul’dan ayrıldı. Cumartesi günleri yoğunluk yaşanan kentte adeta in cin top oynadı.Sabah saatlerinde trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) verilerine göre yüzde 4 olarak görüldü.

Kent genelinde sadece, bakım çalışmalarının devam ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yoğunluk yaşanıyor. Ayrıca saat 10.30 itibariyle D100 15 Temmuz Sehitler Köprüsü Anadolu-Avrupa geçişi istikametinde ek şeritte meydana gelen trafik kazası nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı.

Son dakika... İstanbulda trafik yüzde 4e düştü... Bir yer hariç

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ilgaz-Tosya-Kargı yolunun 25-27. kilometreleri arasında sürdürülen (Tosya ilçe geçişi) yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Osmancık-Merzifon yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldığından trafik akışına yolun diğer bandından iki yönlü olarak izin veriliyor. Ankara-Kırıkkale yolunun 14-18. kilometreleri arasındaki üstyapı toprak işleri ve çeşitli işlerin yapım çalışmaları sürdürüldüğünden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.6.2017 11:04

İLGİLİ HABERLER