Gündem
  • 24.4.2018 00:20

İşte CHP'nin sona kalan iki adayı

FOX TV'nin haberine göre CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki isimin üzerinde duruluyor.

Yayınlanma tarihi: 23 Nisan 2018 Pazartesi, 19:41
Fatih Portakal'ın sunduğu FOX TV ana haberde ankara muhabiri Engin Yılmaz'ın aktardıklarına göre, CHP, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki isimin üzerinde duruyor. Yılmaz'ın aktardıklarına Cumhurbaşkanlığı adaylığı için göre CHP'nin yarıki parti meclisinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce arasında değerlendirme yapılacak.

Kılıçdaroğlu'nun önündeki 4 isim 2'ye düştü

CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre, CHP'de Cumhurbaşkanlığı için Kılıçdaroğlu'nun önünde 4 isim bulunuyordu. Bu isimler; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eski SP Genel Başkanı ve Eski CHP İl Başkanı Murat Yalçın ve CHP Yalova Milletvekili Muharremİnce. CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için düşünülen bu 4 isimin 2'ye indiği ve bu isimlerin Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce olduğu iddia edildi. İnce ve Büyükerşen yarın CHP Parti Meclisi'nde konuşularak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için değerlendirmelerde bulunulacak. Değerendirmenin ardından Büyükerşen ve İnce arasından birinin Cumhurbaşkalınığı için aday olarak açıklanacağı belirtildi.

CHP'nin yarın gerçekleşecek olan parti meclisinde Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce arasından birinin aday olarak açıklanacağı dile getirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.4.2018 00:18

İLGİLİ HABERLER