Gündem
  • 6.7.2006 17:48

İŞTE DÖVME YÜZÜNDEN KOLU İLTİHAPLANIP ŞİŞEN ADAM...

HARUN ÖZTÜRK
YALOVA - Yalova'ya bağlı Çınarcık İlçesi'nde, sokak dövmecisine motif çizdiren bir gencin kolu iltihaplanarak şişti.

Egemen Bilaloğlu isimli 20 yaşındaki genç, koluna bir motif yapmak üzere sokak aralarında seyyar olarak çalışan bir dövmeciye gitti. Dövmeci, eline aldığı iğneyi kınaya batırarak, gencin istediği motifi koluna yapmaya başladı. Gencin bir süre sonra ağrıyan kolu iltihaplanarak şişmeye başladı. Olayı fark eden hemşire anne Gülsen Bilaloğlu, oğlunu en yakın sağlık ocağına götürdü. Burada yapılan incelemede, gencin kolunun sağlıksız bir ortamda yapılan dövme neticesinde mikrop kaparak iltihaplandığı tespit edildi. Yaraya derhal pansuman yapılarak müdahale edildi.
Mağdur genç Egemen Bilaloğlu, gençlere sağlıksız ortamlarda dövme yaptırmamalarını tavsiye etti. Hemşire olan anne Gülsen Bilaloğlu da, "Bu tip uygulamalar doktor kontrolünde ya da ehil kişilerce yapılmalı. Oğlumun kolu ilk zamanlarda çok kötü durumdaydı, doktorların verdiği ilaçlarla iyileşmeye başladı" dedi.
Kolu iltihaplandıktan sonra çalıştığı işinden de ayrılmak zorunda kalan genç, yaranın kapanmasının ardından yeniden işe başlayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:29

İLGİLİ HABERLER