Gündem
  • 27.4.2018 00:06

İşte Erdoğan'ın CHP'li vekili çıldırtan mesajı

Özgür Özel Erdoğan'ı çıldırtacakmış... İşte Erdoğan'ın CHP'lileri çıldırtan mesajı

Küstah ve terbiye dışı ifadeleriyle tanınan ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olmak için taklalar atan vekili Özgür Özel, "Adayımız Erdoğan'ın çıldırtacak" açıklamasında bulundu. 15 Temmuz'un yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajına tepki veren CHP'li Aykut Erdoğdu'nun sözleri ise asıl çıldıranların CHP'lilerin olduğunu ortaya koydu.

CHP'li Özgür Özel'in "Adayımız Erdoğan'ı çıldırtacak" demesinin ardından CHP'li Aykut Erdoğdu'nun sözleri akıllara getirdi. Geçtiğimiz sene Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yayınladığı mesaja verdiği tepkisiyle gündeme gelen Erdoğdu'nun sözleri, asıl çıldıranların CHP'lilerin olduğunu hatırlattı.

ERDOĞAN'IN SES KAYDI

2017'nin 15 Temmuz gecesinde 00.13'te Türkiye genelinde selalar okunmaya başladı. Bu sırada telefon hattından arama yapanlar ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini duydu.

Erdoğan, ses kaydında ''Cumhurbaşkanınız olarak 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Gününüzü tebrik ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN SESİNİ DUYUNCA ÇILDIRDI

Telefon aramalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ses kaydının çıkması CHP'yi rahatsız etti. Konuyla ilgili tweet atan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ''Yeter be... Telefonda bile karşımıza çıkıyor... Bu kadar hakaretin üstüne bu nedir be... Kabus gibi.." dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 27.4.2018 03:12

İLGİLİ HABERLER