Spor
  • 13.8.2017 10:50

İşte Galatasaray'ın sıradaki bombası

Galatasaray transferde Sofiane Feghouli'de sonunda müjdeli haberi verirken bundan sonraki en önemli hedef Arda Turan oldu. Sol bek için ise Martella ve Strinic isimlerinden biriyle anlaşılacak. Gidecekler cephesinde ise can sıkan gelişmeler var. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'da Sofiane Feghouli için görüşmelerin KAP'a bildirildiği açıklanırken oyuncunun da bugün 16.00'da İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Feghouli'nin imzasının ardından en büyük hedef Arda Turan olacak. Real Madrid maçı kadrosuna da alınmayan Milli futbolcuyu Galatasaray'a getirmek isteyen yönetim kiralık teklifiyle Barcelona'nın kapısını çalacak. Ancak önce Barcelona'nın oyuncuyla ilgili kararını açıklaması beklenecek. Milli futbolcu transfer edilirse kaptan olacak.

Asamoah'tan umudunu kesen Galatasaray sol bek için Ivan Strinic ve Bruno Martella'yla görüşüyor. Martella'da transferin daha yoakın olduğu 2,5 milyon euro'ya bu oyuncunun kadroya kazandırılacağı iddia edildi.

Sarı kırmızılılarda Asamoah ve Strinic ile birlikte yönetimin Tudor'a sunduğu oyuncular arasında yer alan İtalyan sol bekin bonservis bedeli de iletildi.
Galatasaray Kulübü menajerler aracılığı ile Crotone Kulübünden bu transferin maliyeti hakkında bilgi almak adına kapısını çaldı. Crotone Kulübü, Martella için 2.5 milyon euro bonservis bedeli istedi.

Galayasaray'ın listesinde olan Bruno Martella kimdir?

İtalya'da Crotone forması giyen Bruno Martella sol bek mevkinde giyiyor. Geçen yıl İtalya Serie A'da 29 maçta forma giyen 24 yaşındaki İtalyan sol bek için Galatasaray olumlu geri dönüş yapmadı.

Kadroda düşünülmeyen Nigel de Jong sözleşmesinin feshi için 1 yıllık ücretini talep etti.

Galatasaray'ın Denayer için yaptığı teklife Manchester City 8 milyon euro bonservis talebiyle karşılık verince görüşmeler tıkandı.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2017 19:54

İLGİLİ HABERLER