Gündem
  • 9.12.2016 00:09

İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki 18 isim

İşte Galatasaray'ın transfer listesi!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Ocak ayında takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın transfer planı şekillendi. Sarı kırmızılılar hedefteki isimleri takıma kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. İşte o futbolcular:

Eduardo Vargas (Hoffenheim)

Eren Derdiyok'a bir alternatif arayan ve Sigthorsson'dan sakatlığı nedeniyle istediğini alamayan Galatasaray, alternatifler için arayışlarını hızlandırdı. Hoffenheim'da düşüş yaşayan Vargas, listedeki isimlerden...

Mathieu Debuchy (Arsenal)

Debuchy'nin tekrar düzenli olarak forma giymek istediği, bunun için ayrılma talebini Wenger'e ilettiği kaydedildi. Debuchy'nin menajerlik şirketi Mondial'in, son dönemde transfer için bazı kulüpler ile görüşme yaptığı, bu kulüple içerisinden Galatasaray ve Roma'dan olumlu dönüş aldıkları ifade edildi.

Pablo Zabaleta (Manchester City)

Yıllardır aradığı sağ beki bir türlü bulamayan Galatasaray, Manchester City'den Zabaleta'yı gündemine aldı. Tecrübesi ile takıma katkısının yüksek olacağı düşünülen Zabaleta için son karar devre arasında verilecek.

Branislav Ivanovic (Chelsea)

Chelsea'de gözden çıkarılan bir diğer isim de Branislav Ivanovic. Sert oyun tarzı ve sağ bekte de oynayabilmesi nedeniyle Galatasaray'ın aradığı tarza uygun. Listenin üst sırasındaki isimlerden...

Kerem Demirbay (Hoffenheim)

Fatih Terim'in A Milli Takım'a kazandırmak için uğraş verdiği Kerem Demirbay, Süper Lig devlerinin de gözdeleri arasına girdi. Devre arasında Galatasaray bir yoklama yapabilir.

Mamadou Sakho (Liverpool)

Bu sezon İngiliz kulübünün yedek takımının kadrosunda yer alan ve Klopp'un düşünmemesi nedeniyle ayrılmak isteyen 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için çalışmalar başladı. 1.87’lik stoperin hem güçlü fiziğinden hem de sol ayağıyla iyi oyun kurmasından faydalanmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, bu hafta Ada’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Memphis Depay (Manchester United)

Galatasaray ile ismi anılan en yüksek profilli isimlerin başında Memphis Depay geliyor. Jose Mourinho'nun planlarına giremeyen Depay için ayrılık her geçen gün yaklaşıyor. Galatasaray da kapıdaki adaylardan...

İvan Lendric (Zelezniçar)

Bosna Hersek ekibi Zeljeznicar'ın formasını giyen 25 yaşındaki forvetin Galatasaray'a önerildiği ve Galatasaray scout ekibinin rapor hazırladığı kaydediliyor. 15 maçta 5 gol atan Lendric'in ismi masada...

Jason Denayer (Sunderland)

Galatasaray'ın büyük aşkı Jason Denayer... Sunderland'de parlak bir performans gösteremedi ve kiralık sözleşmesinin feshedilmesi gündemde. Galatasaray Jason Denayer'in 1 numaralı talibi...

Oumar Niasse (Everton)

Hamza Hamzaoğlu döneminden bu yana her dönem Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden olan Oumar Niasse, devre arasında 'kesin' olarak Everton'dan ayrılacak. Sarı-kırmızılılar Sigthorsson'un durumuna göre Niasse için son kararını verecek.

Nuri Şahin (Dortmund)

Dortmund'da formasını kaybeden ve ayrılığın eşiğine gelen Nuri Şahin daha önce de Galatasaray'ın gündemine geldi. Fenerbahçe ile de ismi anılan milli yıldız için devre arasında bir çekişme yaşanması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Salvatore Bocchetti (Spartak Moskova)

Sol stoper isteyen Riekerink'in Spartak Moskova'da sözleşmesinin sonuna gelen Salvatore Bocchetti'nin ismini yönetime verdiği kaydediliyor.

Neven Subotic (Dortmund)

Dortmund'da uzun süreli sakatlığından geri dönen Subotic, Galatasaray'ın stoper adayları arasında. Alman ekibi maç formunu geri kazanması için kiralamaya sıcak. Sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Tarkan Serbest (Austria Wien)

Austria Wien'de forma giyen 22 yaşındaki Tarkan Serbest, Galatasaray scout ekibinin takip ettiği isimler arasında. Orta sahada forma giyen 22 yaşındaki oyuncu için Riekerink'in vereceği karar hamleyi belirleyecek.

Vitinho (Internacional)

Galatasaray'a önerilen isimlerden birisi de Vitinho. Rusya'da tutunamayan ve Brezilya'da Internacional takımında yükselen 23 yaşındaki hücumcunun da listedeki isimler arasında yer aldığı konuşuluyor.

Xande Silva (Vitoria Guimaraes)

Portekiz'in Guimaraes takımında oynayan Xande Silva, Galatasaray scout ekibinin takip ettiği isimlerden. Kanat oyuncuları ile ün salan Portekiz'in son ürünlerinden biri olan 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun piyasa değerinin 750 bin euro olduğu kaydediliyor.

Andre-Pierre Gignac (Tigres)

Galatasaray'ın daha önce de istediği ve Meksika yolunu tutan Gignac'ın ismi de Galatasaray ile anılıyor. Devre arasında bir gelişme yaşanabilir.

Lucas Leiva (Liverpool)

Yaz aylarında Galatasaray'a gelmesi gündemde olan Lucas Leiva, Klopp'un son dakika kararıyla birlikte takımda kaldı. Sarı-kırmızılılar Nigel de Jong'u kadrosuna kattı ve transfer rafa kalktı. De Jong'un performansına göre ibre yeniden Leiva'ya dönebilir. (Haber7)

Güncellenme Tarihi : 9.12.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER