Gündem
  • 14.9.2017 12:01

İşte Meral Akşener'i parlatan çakma anket

Bir anket çalışmasına göre Akşener'in CHP'den oy almadığı; MHP'yi ise baraj altında bıraktığı gösteriliyor.Yandaş ankete göre MHP yüzde 4 oy alacak. Akşener'in laik partisi ise yüzde 21 oya çıkacak.
Bu ankete göre Akşener AK Parti'nin oylarının yüzde 11'ini kendine çekecek.
Anketi hazırlayanlar HDP'yi de unutmamış. CHP- Akşener- HDP ittifakı için en önemli ayaklardan birisi HDP. Doğu ve Güneydoğu'da HDP toplantılarına artık kimse katılmazken anketçiler HDP'yi kılpayı farkla barajın üzerinde tutmuş.
Dikkat çeken başka bir ayrıntı ise CHP. Ankete göre Meral Akşener AK Parti ve MHP'yi soyup soğana çevirirken CHP'den neredeyse hiç oy alamamış.

Önümüzdeki haftalarda yeni parti kurarak Türk siyasetinde rekabete girmeye hazırlanan Meral Akşener'i de içine alan bir anket çalışması yapıldı.

Objektif Araştırma şirketi tarafından yayınlanan çalışmada kararsızlar dağıtıldıktan sonra Meral Akşener'in neredeyse CHP'den oy almadığı; MHP'yi ise baraj altında bıraktığı gösteriliyor.

Ankete göre,

AK Parti yüzde 39.9,

CHP yüzde 23.4,

Meral Akşener yüzde 21,

HDP yüzde 10.1,

MHP yüzde 4,

diğer partiler de yüzde 1.6 oy oranlarına sahip.

Meral Akşener'i parlatan anket yayınlandı

LOGO KINALI EL OLACAK

Bu arada Meral Akşener 'in öncülüğünde kurulacak yeni partinin logosunun referandumda kullanılan kınalı el olacağı öne sürülüyor.

Meral Akşener'i parlatan anket yayınlandı

Güncellenme Tarihi : 14.9.2017 12:18

İLGİLİ HABERLER