Gündem
  • 15.3.2018 00:58

İYİ Parti'yi sarsan istifa

İyi Parti'nin en kritik görevlerinden olan Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, partideki bütün görevlerinden istifa etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Erdem’in ayrılık mesajı şöyle:

“İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeliği, Genel İdare Kurulu üyeliği ile Hukuk ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerimden 12 Mart 2018 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Siyasi hayatım boyunca bana desteklerini esirgemeyen bütün gönüldaşlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum. Herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum.Allah'a emanet olunuz…”

basliksiz-2

 

Prof. Dr. Mustafa Erdem kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Erdem kimdir? Prof. Dr. Mustafa Erdem kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Özgeçmiş

16 Şubat 1957'de Ankara Kızılcahamam Çeştepe köyünde doğdu. Baba adı Mehmet, anne adı Ayşe'dir.

İlahiyatçı, Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri alanlarında tamamladı.Diyanet İşleri Başkanlığı ve TRT Genel Müdürlüğünde memur olarak çalıştı. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimlerinde doçent, 2000 yılında profesör olarak ders verdi. Mısır'da araştırmalarda bulundu. Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin kuruluşuna katkı sağladı ve Dekan Yardımcısı olarak görev yaptı. Başbakanlıkta Türk Dünyasından Sorumlu Bakan Danışmanı oldu. Diyanet Araştırma Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.24. Dönemde Ankara Milletvekili seçildi. İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) Türk Grubu Üyesi oldu.İyi düzeyde Arapça ve Kırgızca, orta düzeyde İngilizce bilen Erdem, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 
Güncellenme Tarihi : 15.3.2018 01:07

İLGİLİ HABERLER