Gündem
  • 29.11.2016 10:45

İzmir'i sel aldı

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle İzmir'de sokaklarda ördekler yüzdü, Balıkesir'de araçlar sular altında kaldı

İzmir'de, sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

ÖRDEKLER SOKAKLARDA YÜZDÜ

Konak ilçesinde bazı caddelerde rögarlar taşarken, bazı araçlar yolda kaldı, su birikintilerinin olduğu bir sokakta yüzen iki kaz ve bir ördek dikkati çekti.

Hayvanların sahibi Ali Sapmaz, AA muhabirine, "İzmir'de sokakların, kazları için doğal bir yaşam alanına dönüştüğünü" söyledi.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

AYVALIK SULAR ALTINDA

Akşam saatlerinde hortum ve fırtınanın vurduğu Ayvalık gece saat 03.00 sıralarında da aşırı sağanak yağışa maruz kaldı. Ayvalık'ta etkili olan yağış nedeniyle ilçenin bir çok cadde ve sokağı sular altında kaldı.

SEL İZMİR-ÇANAKKALE YOLUNU ETKİLEDİ

Sel suları en çok E 87 İzmir Çanakkale Karayolunu etkiledi. Sel suları seyir halindeki TIR'ları ve araçları sürükledi. Bölgede bir çok iş yeri ve sular altında kaldı. Selin etkilediği bölgede çok sayıda ekip ve iş makinesi biriken suları tahliye için yoğun bir çaba harcıyor.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

MAHSUR KALANLARA AFAD YARDIM ETTİ

Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar ise AFAD ekipleri tarafından botlar ile kurtarıldı. Bölgede çok sayıda vatandaşın sel suları nedeniyle mahsur kaldığı öğrenildi.

ARAÇLAR SULARA GÖMÜLDÜ

Yağıştan kaçmak için yol kenarlarındaki dinlenme tesislerine sığınan vatandaşları araçları ise suların içine adeta gömüldü. Şu ana kadar sel felaketi bölgesinden yaralı ve ölüm haberi gelmezken bilançonun günün ilk ışıkları ile ortaya çıkması bekleniyor.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

İzmir'in Bergama İlçesi'nde sağanak yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda Bergama-Ayvalık Karayolu trafiğe kapatıldı.

Kozak Mahallesi İncecikler Mevkii'nde bugün akşam saatlerinde sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Bergama-Ayvalık Karayolu oluşan heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ekiplerinin yolu trafiğe açmak için başlattığı çalışma sürüyor.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Güncellenme Tarihi : 29.11.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER