Gündem
  • 20.9.2014 14:20

Kaçırıldığı gün baba olmuş

IŞİD'in serbest bıraktığı Musul Başkonsolosluğu personelinde polis memuru 27 yaşındaki Ömer Çil'in Hatay'ın Hassa İlçesi'nde oturan ailesi, bayram sevinci yaşıyor. Çil'in kaçırıldığı gün kızı Zeynep Miyase'nin dünyaya geldiği ve henüz onu görmediği öğrenildi.
IŞİD tarafından 101 gün önce rehin alınan ve bugün Türkiye'ye getirilenlerden Özel Hareket polisi Ömer Çil'in Hatay'ın Hassa İlçesi'nde oturan babası Ali Çil, gelişmeleri televizyonlardan takip ediyor. Yakınları ve komşularının da eve gelerek mutluluğunu paylaştığı baba Ali Çil, "Oğlumun kurtulmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve tüm devlet yetkililerine teşekkür ederim. Biz zor günler geçirdik, bize her zaman yardımcı ve destek olan devlet yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

KIZINI GÖRMEDİ

Anne Sultan Çil, oğlunun bırakıldığını sabah saatlerinde öğrendiğini ve büyük sevinç yaşadığını söyledi. Oğlu kaçırıldığı gün bir kızının dünyaya geldiğini belirten anne Çil, "Tam 101 gündür oğlumuzdan haber alamıyorduk. Bu mutlu haberle tüm ailemizin yüzü güldü. Artık en kısa sürede oğlumun kokusunu duymak istiyorum. Oğlum kaçırıldığı gün bir kızı olmuştu, hala kızını göremedi, tek isteğim oğlumun ailesine kavuşması. Çok şükür ki artık sıkıntılarımız bitti. Allah devletimize zeval vermesin, emeği geçen herkese, bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum"diye konuştu.

KAÇIRILDIĞI GÜN DOĞUM YAPMIŞ

Doğum için Hassa'ya gelen Ömer Çil'in eşi Hanife Çil, eşinin kaçırıldığı gün 2'nci çocuğu olan kızı Zeynep Miyase'yi dünyaya getirdiğini söyledi. Genç, kadının eşinin serbest bırakılması nedeniyle çok mutlu olduğunu kaydetti.
Ramazan ÇELİK- Kasım NARCI/HASSA (Hatay), (DHA)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:41

İLGİLİ HABERLER