Gündem
  • 21.5.2018 15:14

Karamollaoğlu CHP ile birlikte namaz ve orucu küçümsüyor

Saddet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Alman yayın organı Deutsche Welle'ye verdiği röportajda CHP'yi aratmadı.

Merhum Necmettin Erbakan'ın adına düzenlediği geceye 28 Şubat sürecinde Erbakan'ı hedef alanları çağırarak ödül takdim etti, terör örgütü yöneticiliğinden yargılanan Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi, FETÖ'den alınanlara sahip çıktı, CHP'ye destek verdi... Karamollaoğlu, Erbakan ne yana yürüdüyse, tersi yöne koşmaya devam ediyor.   

Milli Görüş ve Saadet Partisi'nin hiç alışık olmadğı bir şekilde İP, CHP ve HDP'yi savunan, destekleyen Temel Karamollaoğlu, Alman yayın organı Deutsche Welle'ye verdiği röportajda gündeme ilişkin konulara değerlendirdi. İslami hükümler ve esasları hakkında küçümser bir dille konuşan Karamollaoğlu,''Müslümanlığı oruç tutmak, namaz kılmak... Bunlarla tanımlamaya kalkıyorlar'' dedi. Karamollaoğlu İslamı ve müslümanlığın esasen yalan söylememek ve iftira atmamak olduğunu söyledi.  

AMA 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN EŞİNE İFTİRA ATTINIZ?    

İslamın farz olan ibadetleri namaz ve oruç hakkında küçümser ifadelerle konuşan Karamollaoğlu, bir müslümanın evvela yalan söylememesi ve iftira atmaması gerektiğini belirtti. Ancak Karamollaoğlu ve destekçileri, ''15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor. Erbakan hocamın yolundan adam gibi gidin” diyerek tepki gösteren şehit eşine ''Ajan, Fadime Şahin'' gibi yakıştırma ve iftiralarda bulunmaktan çekinmemişti.   

FETÖ ve HDP'nin içerideki sorumluları ve 'kontrollü darbe' diyerek FETÖ'yü aklamaya çalışan CHP'yi destekleyen Karamollaoğlu'na 15 Temmuz şehidinin eşi Esma Yılmaz, ''Benim kocam şehit oldu. 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor" diyerek tepki gösterdi.    

Bunun üzerine Yılmaz'ın üzerine yürüyen Karamollaoğlu ve beraberindekiler "Senin arkanda kim var, kime güvenip buraya geldin, kimin ajanısın sen, kim yolladı seni buraya, polis çağırın Amerika'nın ajanı'' gibi ifadeler kullandılar.   
  

Saadet Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman Tekbaş, daha da ileriye giderek şehit eşi hakkında ''provakatör, Fadime şahin'' gibi ifitralarda bulunmaktan çekinmedi.
Güncellenme Tarihi : 21.5.2018 15:22

İLGİLİ HABERLER