Gündem
  • 14.10.2016 00:40

Kayınpederini öldüren kadın yaşadığı dehşeti böyle anlattı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçen şubat ayında, aynı evde oturdukları emekli infaz koruma memuru olan kayınpederi Çetin B.'yi 11 bıçak darbesiyle öldüren Meryem B.'nin yargılanmasına devam edildi. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Meryem B. kayınpederinin kendisini sürekli taciz ettiğini, evde kimsenin olmadığı olay akşamı yeniden taciz edince mutfaktan aldığı bıçakla öldürdüğünü söyledi. Eşi ise 'şikayetçiyim' dedi.

Olay, Merkez Orhangazi İlçesi’nde geçen Şubat ayında meydana geldi. 2 ay önce evlenen oğlu ile aynı evde oturan 58 yaşındaki Çetin B.’nin üst tarafı çıplak cesedi, kaldığı apartmanda komşuları tarafından bulundu. Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside, Bayrak’ın sırt ve göğüs kısmından aldığı 11 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.Polis, eşi Bursa’daki kızının ziyaretinde, fabrikada işçi olarak çalışan oğlu Selçuk Bayrak gece vardiyasında olduğu sırada öldürülen Çetin B.'nin olay anında evde bulunan gelini 24 yaşındaki Meryem B.'yi gözaltına aldı. Meryem B. kayınpederini kendisini taciz ettiği için öldürdüğünü söyledi. Mahkemeye çıkartılan genç kadın, tutuklandı.

'BANYO YAPARKEN ELEKTRİKLER KESİLDİ'

Hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’Kasten adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Meryem B.'nin yargılanmasına devam edildi. Meryem B. ilk duruşmadaki savunmasını yineleyerek, olay günü akşam üzeri evde kimse yokken banyoya girdiğini ve elektriklerin kesilmesi üzerine elbiselerini giyip çıktığını söyledi. İçeriden tıkırtılar gelince "Kim var?" diye seslendiğini anlatan B. dedi:

"Kayınpederim bu sırada saçlarımdan tutarak sürüklemeye başladı. Küfür ederek bana sahip olmaya çalışıyordu. Elinden kurtularak, salona geçtim. Peşimden geldi. Yine saçlarımdan tutarak beni mutfağa sürükledi. Üzerime abandı. Kendimi kurtardım. Karanlıkta elime geçirdiğim bıçağı rastgele salladım. Şoka girdim. Kendimi evden dışarıya attım. Bağırdım ve kimse çıkmadı. Yeniden içeriye girdim. Eşimi aradım, daha önce de 155’i arayarak ’kayınpederim beni rahatsız ediyor’ demiştim."

KOCASI: ŞİKAYETÇİYİM

Selçuk B. de ilk duruşmadaki ifadesini yineleyerek, eşi Meryem B.'nin olay gecesi kendisini telefonla aradığını ve elektriğin kesik olduğunu söylediğini anlattı. B., "Eşim, ’korkuyorum, babama da ulaşamıyorum’ dedi. Daha sonra saat 23.30 sıralarında, polis arayarak babamın yaralandığını ve ambulans geldiğini söyledi. Eve geldiğimde olayı öğrendim. Şikayetçiyim" dedi. Mahkeme heyeti, Meryem B,’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksik evrakın tamamlanması ve şahitlerin dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Güncellenme Tarihi : 14.10.2016 01:41

İLGİLİ HABERLER