Gündem
  • 22.6.2017 09:56

Kemal Kılıçdaroğlu Bahçeli'ye yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"nün 8. günü başladı. Kılıçdaroğlu, yürüyüşten önce kısa bir açıklama yaparak, Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 8. gününde, yürüyüş öncesinde açıklamalarda bulundu. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İstanbul yürüyüşüne yönelik eleştirisine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede adaletsizlik olsun diyorsa demeç vermeye devam etsin" dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından yürüyüşün 8. günü başladı.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mahkemenin tüzük kurultayı kararına ilişkin ilk kez açıklama yaparken "Adalet Yürüyüşü" yapan Kılıçdaroğlu'nu da "Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin" sözleriyle eleştirdi

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünden...

09:30CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün sekizinci gününe, Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarındaki Kazanlar köyü mevkisinden başladı.

09:10CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 8. gününe başlamadan önce kısa bir açıklama yaptı, Bahçeli'nin eleştirilerine yanıt verdi. 

Yürüyüş öncesi konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

 "Ne Pensilvanya'ya gittim, ne konuştum, ne Pensilvanya bana teşekkür etti. Fetullah Gülen rahatsız olduğu zaman gazetelerde ilan var. Kime teşekkür ettiği var orada. Genel Başkan olarak sadece benim adım yok.

KILIÇDAROĞLU'NUN "ADALET YÜRÜYÜŞÜ"NDE 7. GÜN

Geceyi, Ankara-Bolu il sınırındaki Yayla Turistik Tesisleri'nde oluşturulan konaklama alanında geçiren Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 7. gününe başladı. Kılıçdaroğlu'nun geçtiği güzargahlarda yoğun güvenlik önlemi alınırken, jandarma da kırsal kesimdeki güvenliği sağlıyorlar.

 "BUNU SAVUNUYORSA BAHÇELİ BUYURSUN GELSİN"

"Ben bu ülkede adalet istiyorum, adalet istiyorum. Adaletin olduğu yerde devlet düzelir. Adaletin olmadığı yerde insanın bir önemi yoktur. Bunu savunuyorsa sayın Bahçeli buyursun gelsin, bu ülkede adaletsizlik olsun diyorsa demeç vermeye devam etsin."

Güncellenme Tarihi : 22.6.2017 11:19

İLGİLİ HABERLER