Gündem
  • 4.12.2014 10:48

'Kemal Kılıçdaroğlu cinnet geçiriyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakarettte bulundu. Kılıçdaroğlu "Ülkenin bu kadar sorunu varken kendisine bin odalı saray yaptırana ne denir. ’Zihinsel engelli’ demek kendisine ödül olur herhalde, akılsız demek en iyisi" ifadelerini kullandı. AK Parti'den de Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. 
"KILIÇDAROĞLU'NUN ERDOĞAN FOBİSİ AKLINI BAŞINDAN ALMIŞ"
Kılıçdaroğlu'nun çok kötü bir siyasetçi olduğunu ve siyasetteki başarısızlığını bozuk ve küfürbaz ağzıyla örtebileceğini zannettiğini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Kılıçdaroğlu'nun Recep Tayyip Erdoğan fobisi aklını başından almış, akıl bahsinde sınıfta kaldığını söyledi.
METİNER: KILIÇDAROĞLU CİNNET GEÇİRİYOR
CHP liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la kafayı bozduğunu ve bunun hayra alamet bir durum olmadığına dikkat çeken Metiner, Kılıçdaroğlu'nun tam bir cinnet geçirdiğini söyledi ve ekledi: 
"KILIÇDAROĞLU BOŞ YERE BEKLERSİN"
"Kılıçdaroğlu hakareti siyaset zannediyor. Senin ağzınla sana cevap vermek seni ödüllendirmek anlamına gelir. Tartışmanın seviyesini bu kadar düşürdüğün için hiç hak etmiyorsun. Kusura bakma ama bu halinle 'akılsız' ve zihinsel engelli gibi hakaretleri bile hak etmiyorsun. Hakaret bize yakışmaz ama anladığın tek dil de bu maalesef. Cumhurbaşkanımızın seni muhatap alacağını düşünüyorsan boş yere beklersin."
METİNER: PATAVATSIZCA KONUŞUYOR
Kılıçdaroğlu'nun ne laf ettiğini bilmediğini ve patavatsızca konuştuğunu vurgulayan Metiner, Kılıçdaroğlu'na 'Dolmabahçe Sarayı'nı mesken tutan ve Çankaya Köşkü'nü yaptıran Gazi Mustafa Kemal için de mi söyleyeceksin yani?' sorusunu sordu. 
KILIÇDAORĞLU'NA 'FİL' BENZETMESİ
Kılıçdaroğlu'na 'züccaciye dükkanına dalan fil' benzetmesinde bulunan AK Partili Metiner, CHP liderine yönelik olarak, Türkiye seni hak etmiyor. O yüzden gömüldüğün sandıktan çıkamayacaksın, açıklamasında bulundu. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:53

İLGİLİ HABERLER